B Close_banner web.jpg

Ontdek de tankkaart van het jaar

Partner

In 2018 was het zover: voor de 14e keer op rij werd de DKV CARD verkozen tot tankkaart van het jaar. Maar wat maakt deze tankkaart zo uniek? Wij namen ze onder de loep.

Wat is de DKV CARD?

De DKV CARD is een Europese tankkaart die toegang geeft tot het grootste netwerk van tankstations: meer dan 70.000 acceptatiepunten in meer dan 40 landen. 

Omschrijf het gerust als de entreekaart voor het grootste distributienetwerk van de transportbranche. Niet alleen zorgt de tank- en servicepas voor alle voertuiggerelateerde diensten in Europa, daarnaast profiteren DKV klanten ook van een hoop extra voordelen. Zo kunnen ze cashfree betalen in alle Europese landen, genieten ze van voordelige dieselprijzen, en nog veel meer.

Op deze pagina ontdek je alle voordelen van de DKV CARD.

Extra kosten?

Bij DKV gelden geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdragen. Bovendien is de administratie beperkt tot het absolute minimum. Terwijl jij je op je core business concentreert, krijg je een helder overzicht van alle gemaakte kosten in één DKV afrekening.

CO2-neutraal rijden

Steeds vaker vragen handelspartners een bewijs hoe jouw onderneming omgaat met CO2-emissies. Daarom biedt DKV Euro Service ook de DKV CARD CLIMATE: een klimaatneutrale tankkaart waarmee je uw CO2-emissies 100% kan compenseren. Zo laat ook jij je wagenpark volledig CO2-neutraal rijden.

DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 80 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders in weg- en personenvervoer en logistiek. Ze bieden diverse diensten voor een kostenefficiënt fleet management door heel Europa.

Wil je meer info over de DKV CARD of DKV CARD CLIMATE? Stel je vragen dan rechtstreeks via onderstaand formulier.

Lees ook:

Meer weten?

logo DKV Euro Service

Contactinformatie

  • DKV Euro Service
    Walserij 64
    2211 SL Noordwijkerhout
  • +31 (0)252 360 394

Ook interessant

Interessante bedrijven