BCLOSE_Leaderboard.gif

Transport & Logistics Antwerp: logistiek feestje met meer dan 300 exposanten

Transport

Transport & Logistics op 15, 16 en 17 oktober in Antwerp Expo is de tweejaarlijkse vakbeurs voor wie actief is in de transport- en logistieke sector. U maakt er niet alleen kennis met 300 exposanten, op de vele paviljoenen kunt u in een relaxte sfeer van gedachten wisselen en businesskansen aftoetsen.

Opener: Business@Breakfast

Een boeiend panelgesprek over ‘Vlaanderen op het schaakbord van de internationale handel’ opent de dans. Met Wim Dillen (Port of Antwerp), Ivan Van de Cloot (Itinera) en Marc Van Gastel (FIT) brengen KMOinsider en WTC Antwerp op 15 oktober drie debaters van formaat aan de ontbijttafel. Uiteraard komen de recente evoluties in de wereldhandel aan bod: we zitten in volle brexit-spurt en de handelsoorlog tussen de VS en China blijft de mondiale gemoederen beroeren. Maar wat zijn de slaagkansen van Vlaamse kmo’s en ondernemers op dit internationale schaakbord?

Schrijf u hier in voor Business@Breakfast

Dit zijn de paviljoenen op Transport & Logistics

Op het paviljoen van Logistics in Wallonia ontmoet u tal van Waalse ondernemers en partners. Netwerken kan u ook op het paviljoen van KMOinsider en in de Partner Village. In de Start-up Village ontmoet u jonge start-ups die u hun baanbrekende oplossingen en innovatieve technologieën tonen.

Best of Handling: test zelf de heftrucks

Samen met Transportmedia en opleidingscentrum Atrium gaat Transport & Logistics voor de tweede keer op zoek naar de beste heftruck van het jaar (Best of Handling award). U kan de deelnemende heftrucks ook zelf testen op de 250 m² grote demozone. Test uw rijvaardigheden met de simulator van VDAB en VIAS. Vergeet wel niet voor uw favoriete heftruck te stemmen, de prijsuitreiking vindt plaats op de derde beursdag (17 oktober).

Job Day: op zoek naar nieuwe professionele uitdaging?

Ook het thema ‘human resources’ komt aan bod, onder andere met een Job Day op donderdag 17 oktober. Wie weet ontmoet u hier uw nieuwe potentiële werkgever? De Job Day wordt georganiseerd door TL Hub, het belangrijkste recruiting platform in ons land voor transport en logistiek.

Het volledige programma van de Transport & Logistics activiteiten vindt u hier.

Registreer u hier voor Transport & Logistics (Antwerp Expo)

Lees ook

banner_land_EU_algemeen_vlaggen_300x250px-rev04.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials