Versie 3 B-Close.gif
Transport & Logistics in Antwerp Expo

Transport & Logistics in Antwerp Expo: een straffe sector verdient een straf event

Transport

Met stip te noteren: vakbeurs Transport & Logistics van 15 tot 17 oktober 2019 in Antwerp Expo. Een kans om te ontmoeten en bij te leren samen met meer dan 10.000 spelers die actief zijn binnen transport, logistiek, distributie, opslag, behandeling van goederen, datacommunicatie en software.

Wat u moet weten over transport en logistiek  

Dit tweejaarlijkse topevent heeft een gevuld kennisprogramma op maat van de transport & logistieke community. De moeite waard is een bezoekje aan de paviljoenen om advies in te winnen bij experts. Of een deelname aan de vele netwerkbijeenkomsten of de conferenties van VIB en andere gerenommeerde organisaties rond actuele topics. Een greep uit het aanbod:

  • Digitalisering en innovaties in logistiek
  • Multimodaliteit: waar blijft de doorbraak?
  • Risicomanagement in logistiek en supply chain

Logistieke prijzen en awards

Dit jaar worden er in Antwerp Expo opnieuw prijzen uitgereikt. Tijdens de tweede editie van de ‘Best of Handling award’ wordt de innovatiefste vorkheftruck bekroond. Zelf testen (met certificaat) is toegestaan. Nieuw is de ‘Flows logistics rookie of the year’ die het talent van nieuwkomers in de logistieke sector in de kijker zet. Verder is er de ‘Transport & Logistics Gazellen’, een spannende award-viering die de snelst groeiende bedrijven in de sector lauwert en de deelnemers in een dynamische sfeer bijeenbrengt.

Bezoekers van conferenties en events kunnen terecht op gezellige netwerkmomenten, lunches en gespreksrondes waar ze antwoorden en oplossingen vinden op vragen en uitdagingen.. Kennis delen en knowhow opdoen: doe mee en neem een voorsprong. Kwestie van u en uw bedrijf klaar te stomen voor morgen.

Registreer hier

Programma

Exposanten

banner_land_EU_algemeen_vlaggen_300x250px-rev04.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials