BCLOSE_Leaderboard.gif

Urgent transportprobleem? De Critical Desk heeft oplossingen op maat voor je dringendste logistieke uitdagingen!

Partner

Wat je ook produceert, vroeg of laat ziet elke ondernemer zich geconfronteerd met een bijzonder urgente logistieke uitdaging die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Je wil immers geen productiestop. In zulke gevallen is het goed om te weten dat je kunt rekenen op een betrouwbare en toegewijde partner die je 24/7 aan een oplossing helpt. Als toegevoegde waarde aan zijn standaard logistieke diensten biedt Geodis je met zijn Critical Desk ook oplossingen wanneer de nood op het vlak van transport heel hoog en heel dringend is.

Steeds maatwerk voor snel transport

Alain De Heldt, managing director van Geodis Belgium, geeft toelichting bij de Critical Desk. “We bieden 24/7 en 365 dagen per jaar oplossingen die aansluiten bij de noden van de klant en de urgentie van het logistieke probleem. We organiseren speciale transporten van en naar eender welke locatie. Dat is een heel ander gegeven dan standaard transporten. Er zijn geen pasklare oplossingen, het gaat steeds om maatwerk. De dienst begon met vliegtuigonderdelen, maar intussen vervoeren we zowat alles, ook kleine computeronderdelen en belangrijke documenten.”

Geodis combineert indien nodig zelfs verschillende oplossingen om je transport zo snel mogelijk te laten verlopen. Zo kan het zijn dat transport via een kleinere luchthaven en over de weg sneller verloopt dan wanneer je via een grote luchthaven werkt. In andere gevallen is een kleine bestelwagen sneller dan een vrachtwagen. “De Critical Desk gaat de ‘extra mile’ om het verschil te maken,” besluit Alain.

Snel de juiste oplossing, ook met lokale partners

Om je snel de juiste oplossing te kunnen bieden, rekent de Critical Desk van Geodis op een pool van leveranciers die 24/7 klaarstaan. “We werken doordacht met partners die toegewijd zijn en die wij goedgekeurd hebben. Dat kunnen ook kleinere, lokale partners zijn die op één punt heel goed zijn. Grote bedrijven hebben bijvoorbeeld wel vrachtwagens, maar geen kleine bestelwagens. We leveren maatwerk in functie van wat nodig is. We kiezen realistische oplossingen die niet sneller of grootser zijn dan nodig.”

“We volgen continu elke stap in het transport op en communiceren die 24/7 live met alle betrokken partijen. Dankzij die live briefings over de stand van zaken kunnen ontvangers anticiperen op problemen en bijvoorbeeld snel hun ingenieurs of werktuigkundigen inschakelen, zodat ze klaar staan om een onderdeel van een vliegtuig te installeren.”

Een kwestie van toewijding en betrouwbaarheid

In een noodgeval is er snel een effectieve oplossing nodig. De kosten en gevolgen van een productiestop zijn immers vaak niet te overzien. “In zulke gevallen is het cruciaal dat je als klant kunt vertrouwen op de dedication van je logistieke partner. De klant moet weten dat je de waarheid vertelt. Een van onze waardes is dan ook vertrouwen. Vanuit onze ruime ervaring kunnen we de klant de ideale combinatie bieden om zijn transportprobleem op te lossen.”

Heb je een urgent logistiek probleem? Of zoek je een betrouwbare partner voor je logistiek? Geodis heeft ook voor jou de oplossing in huis! Vul onderstaand formulier en haal je informatie direct binnen.

Meer weten?

Geodis

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven