Versie 3 B-Close.gif

Uitzonderlijk vervoer mét een uitzonderlijke service

Uitzonderlijk vervoer vraagt een andere aanpak dan standaard wegvervoer. Je schakelt dus best een partner in met de nodige expertise en middelen om dit tot een goed einde te brengen.

Wat is uitzonderlijk vervoer?

Als de totale transportcombinatie 1 van deze criteria overschrijdt, spreken we van uitzonderlijk vervoer:

  • langer dan 16,5 m.
  • breder dan 2,55 m.
  • hoger dan 4 m.
  • zwaarder dan 44 ton.

Hiervoor is een transportvergunning nodig en moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden. Wil je als klant volledig gerust zijn in het hele proces? Schakel dan een expert in zoals Gosselin Logistics.

Sinds enkele jaren maakt Heavy, dat al jarenlang gespecialiseerd is in uitzonderlijk vervoer, deel uit van de Gosselin Group. Klanten kunnen wat uitzonderlijk vervoer betreft op die manier nóg beter geholpen worden. Meer zelfs: het is dankzij de knowhow & assets binnen de Gosselin Group dat ze hun klanten bijkomende dienstverlening zoals stuffen & strippen, opslag en indien gewenst assemblage & verpakking kunnen aanbieden. Zo kan de klant dit als totaalpakket aan 1 partner toevertrouwen.

Gossellin- Heavy transport
Uitzonderlijk vervoer door Gosselin Logistics


Als klant word je volledig ontzorgd

Koen Lauryssen, Manager Exceptional Transport, vat mooi samen wat het voor jou als klant betekent om in zee te gaan met Gosselin Logistics:

“Wij regelen het gewoon. Daar zijn we ook bekend om. Klanten zeggen zelf ook dat ze weten dat het in orde is als wij het uitvoeren.”

Dankzij de hands-on mentaliteit kan je er zeker van zijn dat jouw uitzonderlijk vervoer tot in de puntjes geregeld wordt. Gosselin Logistics houdt het voor jou als klant zo eenvoudig mogelijk en zorgt voor de vergunningen, verkenningen van de route, opvolging van wegwerkzaamheden, parkeerverboden, begeleiding, etc.

Maar ook meer dan dat, ze kunnen de klant ook het laden op flats of andere special equipment aanbieden, of tussentijdse opslag organiseren bijvoorbeeld.

Gossellin- Heavy transport
Uitzonderlijk vervoer vraagt een andere aanpak dan standaard wegvervoer.


Altijd een oplossing voor jouw uitzonderlijk vervoer

“Als een klant morgen 3 transporten wenst van A naar B gaan we áltijd zoeken tot we een oplossing gevonden hebben. Dat is de flexibiliteit waar we al jaren om bekend zijn.”

Gaat het niet over de weg dan zoeken ze andere transportmodi. Multimodaal transport is ook een mogelijkheid. Zo werden er onlangs 2 buizen met een diameter van 5 m naar Nederland vervoerd via vrachtwagen en binnenschip. Bij Gosselin Logistics combineren ze hun expertise en middelen om dit succesvol uit te voeren.

Hun eigen inland terminal net buiten de haven van Antwerpen is een grote troef en biedt uitstekende verbindingen met het hinterland. Er komt binnenkort ook een extra havenkraan bij. Die bijkomende mobiele kraan zal hen toelaten om nog zwaardere gewichten te manipuleren en nog flexibeler te werken.

Bekijk de video van een recent project


Snelle en persoonlijke aanpak

Een echt complexe challenge? Gosselin Logistics gaat direct aan de slag, in open dialoog met de klant, om het onmogelijke toch mogelijk te maken. Vragen worden dan ook heel snel beantwoord en er wordt samen naar een duurzame en goede oplossing gezocht.

Ook tussen de teams zijn de communicatielijnen kort zodat er efficiënt gewerkt kan worden.

Een klein, maar dedicated team zorgt voor een persoonlijke aanpak van de transporten. Koen neemt de pricing en verdeling voor zijn rekening. Collega Naomi zorgt voor een grondige opvolging: dagelijks alle geplande transporten overlopen en de klant continu op de hoogte houden.

Bij Gosselin Logistics kunnen ze rekenen op betrouwbare partners.


In-house kennis en betrouwbare partners

Een vat vol kennis en ervaring rond uitzonderlijk vervoer. Dát is Heavy binnen Gosselin Logistics. Windmolens met vleugels van 70 m lang, een zware transformator of een partij graafmachines vervoeren? Uiteraard telkens een grote uitdaging, maar die wordt dankzij al die in-house kennis steeds tot een goed einde gebracht.

Bij Gosselin Logistics kunnen ze rekenen op betrouwbare partners. Ze kiezen daarbij selectief voor langdurige samenwerkingen:

“Je werkt niet samen met firma’s, maar je werkt vooral samen met ménsen. Mensen van wie je weet dat je hen kunt bellen om een probleem op te lossen en die snel en correct reageren. Als je daar selectief in bent, kan je ook kwaliteit aanbieden aan de klant.”

Wil je jouw uitzonderlijk vervoer ook overlaten aan een partner die het op rolletjes laat lopen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Gosselin Logistics

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Gosselin Logistics

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials