B Close_banner web.jpg

De nieuwe Linde Roadster is ‘de perfecte heftruck’

Warehousing

Twee jaar na de lancering van de revolutionaire Roadster heftruck, brengt Linde een speciale editie uit: ‘De perfecte heftruck.’

Hoe ziet ‘de perfecte heftruck’ eruit?

De nieuwste versie van de Roadster combineert 7 uitrustingen die deze heftruck optimaal veilig, zichtbaar en productief maken. Deze uitrustingen combineren technologie met veiligheid.

Heftruck met panoramisch dak

Om veilig te kunnen manoeuvreren moet een heftruckchauffeur een goed zicht hebben op zijn omgeving, ook boven het hoofd. De Linde Roadster is de enige elektrische heftruck die een volledig en veilig zicht biedt. De chauffeur kijkt immers door een panoramisch dak met versterkt glas. Dankzij dit versterkt glas is de bestuurder beschermd tegen vallende goederen.

Veilig rijden met assistentiesysteem

Het Linde Safety Pilot assistentiesysteem helpt de chauffeur om fouten te vermijden. Het systeem monitort constant belangrijke parameters zoals de hefhoogte, het lastzwaartepunt en het gewicht op de vorken.

 Lithium-ion batterijen zijn energie-efficiënt

De onderhoudsvrije lithium-ion technologie is energie-efficiënt en emissievrij. Dankzij de eenvoudige oplaadmethode van de accu moet deze niet meer uit de heftruck worden verwijderd en zijn batterijwissels overbodig.

Verlichting op de heftruck: LED stripes

De LED-strepen op de mast en achteraan de heftruck verlichten de werkomgeving en maken de heftruck duidelijk zichtbaar. Hierdoor heeft de chauffeur niet alleen een prima zicht, maar valt de heftruck ook goed op.

Optische waarschuwingssystemen

Het optische waarschuwingssysteem TruckSpot waarschuwt omstaanders dat de heftruck achteruit aan het rijden is. Het systeem doet dit door een heftrucksymbool in een rode waarschuwingsdriehoek op de grond te projecteren.

Heftruck met vorkpositionering

Een speciaal vorkpositioneringssysteem geeft de chauffeur een beter zicht op zowel de lading als de omgeving. Zijn gezichtsveld wordt met ruim 10% uitgebreid door het hoger plaatsen van de sideshift-cilinder en het centraal brengen van de vorkverstelcilinders.

Banden die minder geluid maken

De Continental banden van ‘de perfecte heftruck’ maken minder geluid en reduceren de vibraties op de heftruck. Het dubbele L-profiel garandeert een precieze sturing. Deze heftruck komt probleemloos door elke bocht.

De Linde Roadster is een heftruck van Motrac Handling & Cleaning.

banner_Tennant+Linde.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven