B Close_banner web.jpg

Gosselin Logistics opent nieuw magazijnencomplex

Warehousing

Logistieke speler zet zijn expansie verder

Iets minder dan een jaar na de start van de operationele activiteiten opende de logistieke groep Gosselin 12.000 m² nieuwe magazijnruimte in Deurne.

Plannen lagen al jaren klaar

Marc Smet, CEO van de Gosselin Group legt uit: “De plannen om op de oude Crown Cork site iets te doen, lagen al enkele jaren klaar. In september 2017 was de tijd daar om die helemaal te ontplooien. En met een resultaat waar we bijzonder trots op zijn.”

In de bouwperiode werd ook de Brug van den Azijn vervangen waardoor het bouwwerk nog meer grandeur krijgt. “Dat was een mooie maar niet geplande samenloop van omstandigheden,” vult Marc Smet aan. En zo opende Gosselin Logistics in november 2017 operationeel de deuren en werden de magazijnen in gebruik genomen.

Verdere expansie

Met de officiële inhuldiging van dit project bedraagt de totale oppervlakte van de Gosselin site aan het Albertkanaal in Deurne nu 250.000 m² waarvan 125.000 m² magazijnruimte. “Wij zoeken permanent naar oplossingen voor onze klanten en ruimte voor de behandeling van goederen. In dat kader hebben wij ook de concessie in de Haven van Antwerpen aangegaan waardoor we onze eerste stappen in die richting ook gezet hebben. Deze concessie in de haven bedraagt nog eens een extra 90.000 m². We zijn dan ook brandend ambitieus om van elk project een succes te maken,” aldus Marc Smet. (Foto: MP productions)

banner_Tennant+Linde.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven