BCLOSE_Leaderboard.gif
Motrac

Hoe bespaar je kosten op je heftrucks?

Partner

Stilstand en slecht onderhoud van heftrucks kan je bedrijf veel geld kosten. Er treden storingen op, je ondervindt vertraging door defecten en medewerkers kunnen niet verder, … In dit artikel ontdek je 4 tips waarmee je eenvoudig kosten bespaart op je heftruckvloot.

1. Plan onderhoud heftrucks

Regelmatig onderhoud door professionele techniekers kan ernstige storingen voorkomen. Plan je het onderhoud slim in, dan kan je problemen vermijden en defecten laten herstellen voor het te laat is.

Kies daarom voor een sterk planningssysteem Doordat de juiste technieker met de juiste onderdelen snel aanwezig is, win je sterk in tijd. Bovendien kan je met het juiste systeem het onderhoud van de hele vloot inplannen aan de hand van reële draaiuren. Dit biedt een waterdichte aanpak waarmee je toekomstige problemen steeds voor zal zijn.

2. Zet in op professionele rapportage

Door een professioneel rapport te laten opstellen van je vloot krijg je een helder zicht op je logistieke stand van zaken: schadekosten, onderhoud, draaiuren, storingen, ... Dankzij technisch advies en eventuele waarschuwingen kan je eventuele problemen makkelijk voorkomen en garandeer je de continuïteit van je logistiek.

3. Anticipeer op behoeften

Heb je vestigingen in verschillende landen? Kies dan voor een slim managementsysteem waarmee je alle informatie over de grootte van je vloot en de vlootstructuur in kaart kan brengen. Bovendien – en dat is misschien wel de grootste troef – kan je op deze manier anticiperen op de toekomstige behoeften van je bedrijf.

4. Kies voor hoogopgeleide techniekers

Net zoals je bedrijf gespecialiseerd is in haar werkdomein, zijn er andere partners gespecialiseerd in hoogwaardige onderhoudsdiensten. Met Motrac haal je een professionele partner in huis voor het onderhoud en herstel van je volledige vloot:

  • Onderhoud en herstel van alle merken.
  • 100 hooggekwalificeerde servicemonteurs.
  • Meer dan 450.000 direct leverbare onderdelen.
  • 1 contactpersoon waarmee je alles kan regelen.

Wens je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en krijg advies op maat.

Lees ook

Meer weten?

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven