Versie 3 B-Close.gif
Almasy levert alles voor je magazijn

Je magazijn: een goede voorbereiding is het halve werk

Ben je volop bezig met de voorbereiding van je bouwaanvraag en de budgetten voor je nieuwbouw- of verbouwproject? Vergeet dan zeker de inrichting van je magazijn niet.

Door in een vroeg stadium de specialisten van Almasy te betrekken, heb je reeds voor de start een idee van het totale budget dat nodig is om je magazijn volledig operationeel te hebben. Want wees eerlijk, een leeg magazijn zonder plek om je producten neer te zetten, is niet heel efficiënt.

Plaatsbezoek bespaart tijd en geld

Of je nu investeert in lockers om bezittingen van je medewerkers veilig op te bergen of een magazijnplatform met meerdere niveaus: er bestaat geen standaardoplossing. Schakel dus op tijd een specialist in om tot een ontwerp te komen dat aan je behoeften voldoet. Een zorgvuldig plaatsbezoek, gekoppeld aan een realistisch ontwerp en een realistische planning, kan je een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld besparen.

Maak tijd voor partneroverleg

Door tijdens de voorbereidingen goed te overleggen, los je mogelijke problemen in de toekomst al op. Wil je een trap voor een tussenvloer plaatsen, maar staat er op de benedenverdieping een deur in de weg? Dat kan serieus wat roet in het eten gooien. Belangrijk is vooral dat alle partners in je project het mogelijke obstakel in zicht hebben. Op die manier kunnen ze er al een oplossing voor zoeken vooraleer het werkelijk een probleem wordt.

Ken je product

Hoe meer informatie de expert krijgt over jouw te stockeren producten, hoe optimaler zijn voorstel zal zijn. We weten het: schatten hoeveel je paletten of producten juist wegen, is niet makkelijk. Maar het is wel zeer belangrijk. Het gewicht is de basis van waaruit een expert vertrekt om de juiste draagvermogens voor je rekken te berekenen. Ze mogen niet te zwaar zijn, want dan zijn ze te duur. Maar ze mogen zeker ook niet te licht of te scherp zijn, want dan breng je je mensen en producten in gevaar.

Ook de afmetingen van je producten, zowel de minimale als maximale, verdienen aandacht. Zo berekent een expert de optimale diepte en hoogte tussen de niveaus. Dat zijn belangrijke factoren die het totale draagvermogen van je rek bepalen.

Steeds een oplossing op maat

Almasy is jouw partner voor al deze stappen. Hun expert komt naar jou voor een plaatsbezoek. Gewapend met de nodige informatie kan hun expert vervolgens samen met jou de beschikbare ruimte optimaal inrichten. Zo krijg je opslagruimte op maat van jouw bedrijf, jouw producten, jouw mensen en jouw budget.

Lees ook: Is je warehouse klaar voor de toekomst? 

Plannen voor een nieuw magazijn? Start je voorbereiding vandaag nog. Maak een afspraak of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Almasy

Meer weten?

Almasy

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Almasy

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials