B Close_banner web.jpg

Kom naar de Slimstock Kijkdagen België

Warehousing

Wilt u weten wat Slimstock bedrijven in de groothandel, de retail of productie kan bieden? Kom dan langs tijdens onze Slimstock Kijkdag. U bent welkom op he Slimstock-kantoor in Mechelen voor een kop koffie en een goed gesprek met één van de voorraadexperts.

Demonstratie Slim4: software voor voorraadoptimalisatie

Tijdens de Slimstock Kijkdag krijgt u een demonstratie van Slim4. Dit is software voor voorraadoptimalisatie die wereldwijd door 700 klanten wordt gebruikt. U kunt vragen stellen aan experts en u wordt bijgepraat over wat Slimstock voor uw bedrijf kan betekenen. U krijgt meer uitleg over de Slimstock Academy en de mogelijkheden die het bedrijf biedt op het gebied van trainingen en opleidingen.

Kennismaking met Slimstock

De Slimstock Kijkdag is een ideale eerste kennismaking met het bedrijf, software, diensten, medewerkers en bedrijfscultuur. Wij zorgen ervoor dat u aan de juiste expert, met kennis van uw branche, wordt voorgesteld. Deze zal u voorbeelden geven van klanten die vergelijkbaar zijn met uw bedrijf en laten zien hoe deze hun servicegraad hebben verbeterd en de voorraadkosten hebben verlaagd.

Meer infowww.slimstock.com/nl/evenementen/slimstock-kijkdag-belgie

banner_Tennant+Linde.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven