BCLOSE_Leaderboard.gif
Slimme webshop

Slimme webshops zijn nu onmisbaar voor inkopers

Warehousing

In coronatijden is een slimme webshop een handig koopinstrument voor inkopers uit de afdelingen productie, logistiek, expeditie en administratie. Een voorbeeld is de webshop van Jungheinrich, leverancier van heftrucks en materiaal voor interne en intralogistiek.

Materiaal voor magazijn, werkplaats en kantoor

Profishop België is een business unit van Jungheinrich België waar professionals terechtkunnen voor een groeiend gamma van artikelen voor magazijn, werkplaats en kantoor. Momenteel zijn meer dan 8.000 producten online te koop. Het gamma bestaat uit het Jungheinrich-aanbod, aangevuld met het assortiment van het huismerk Ameise® en andere merken.

Voor Belgische klanten

Geen slimme webshop zonder slimme logistieke opvolging. Achter de webshop staat een team klaar om klanten via mail en een gratis nummer advies te geven. Enkel Belgische klanten kunnen bij Profishop België terecht. De leveringen zijn gratis.

Servicetechnici doen onderhoud en reparaties

Daarnaast genieten online klanten van de ervaring van meer dan 110 servicetechnici. Ze helpen met het onderhoud van en reparaties aan de elektrische machines van Jungheinrich en Ameise.

Wat zijn de kenmerken van een slimme webshop?

  • Snelle en gratis levering
  • Aanbiedingen en kortingen aankondigen via e-nieuwsbrief
  • Offertes op maat
  • Advies per telefoon, e-mail, contactformulier en ter plaatse
  • Hulp bij bestelprocessen, bijvoorbeeld met gerichte e-procurement oplossingen

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven