Versie 3 B-Close.gif

ZETES zet machines aan het werk op Transport & Logistics

Logistiek

ZETES legt zich toe op het aanbieden van oplossingen voor traceerbaarheid en visibiliteit om de supply chain te optimaliseren. Op de stand van Transport & Logistics in Gent tonen de machines van het merk wat ze zoal in hun mars hebben. Ook de robots van partnerbedrijf Fetch Robotics krijgen er een prominente plaats.

Hans Lissens (salesmanager printing solutions): “De logistieke beurs in Antwerpen is voor ons al langer bekend terrein. Deze editie in Gent vormt een fijne en interessante afwisseling. Ze biedt ZETES ook de kans om eens een ander publiek aan te spreken, professionals uit Oost- en West-Vlaanderen. We zijn hoe dan ook actief in heel België, zeg maar heel Europa, maar toch merk je dat je hier andere bezoekers ontmoet.

Oplossingen in de kijker

Als producent plaatst ZETES onder meer print&apply-machines in de kijker op zijn stand. Naast standaardapparatuur onderscheidt het merk zich door zijn mogelijkheden voor customized design, al dan niet uitgerust met robotarmen, om productidentificaties te realiseren. Van kleine units tot omdozen, van pallets tot grote coils. “Onze doelstelling is om bestaande en potentiële klanten persoonlijk te verwelkomen op onze stand in Flanders Expo. Velen willen ook graag meer vernemen over onze samenwerking met Fetch Robotics.”

Never waste a good crisis

Die persoonlijke toets is belangrijk voor Hans. “Je ziet hier mensen die je – door de sanitaire crisis – al heel lang niet meer de hand kon schudden. Netwerken is sowieso een belangrijk element van vakbeurzen zoals Transport & Logistics. Gesprekken buiten de kantooromgeving hebben ergens altijd wel een andere dynamiek.” De economische toestand is vanzelfsprekend een van de vaak terugkerende onderwerpen. “Wij kwamen de voorbije jaren goed door en boekten zelfs uitstekende jaarresultaten. Dat willen we bestendigen. Ook in deze moeilijke tijden moeten bedrijven investeren in automatisering. Dat opent perspectieven voor ZETES,” besluit de salesmanager.

BCLOSE_Rectangle.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials