Antwerpse hotels tonen de weg naar Antwerpen

Marketing & Sales

Sinds kort heeft de Antwerp Hotel Association, kortweg AHA, haar eigen website www.antwerphotelassociation.com.  De vereniging die de Antwerpse hotels en hoteliers verenigt, werd in juni vorig jaar opgericht. 

 

Inmiddels heeft de vereniging 38 hotels als lid en kan ze zich op die manier als representatieve beroepsfederatie profileren naar overheden en bedrijven. 

Met de nieuwe site krijgt zowel de hotelprofessional als de bezoeker van Antwerpen een waardevol en gebruiksvriendelijk informatie-instrument ter beschikking.  Zo omvat de site ondermeer een reservatietool voor overnachtingen, promoot hij Antwerpen en de belangrijke Antwerpse evenementen en kunnen er AHA-arrangementen via de site geboekt worden.

Via de AHA-reservatietool kan elke bezoeker die een overnachting in Antwerpen wenst te boeken meteen zien welke hotels capaciteit hebben en kan hij vervolgens rechtstreeks bij het hotel zelf tot reservatie overgaan. De webbezoeker krijgt meteen inzage in de beste prijs van het ogenblik, de werkwijze bij groepsboeking enzovoorts. De website biedt ook de mogelijkheid tot het boeken van AHA-arrangementen.  Binnenkort in functie van het aanbod van aantrekkelijke en belangrijke evenementen op Antwerps grondgebied, zullen via de site steeds nieuwe arrangementen aan de bezoeker worden aangeboden.

Die evenementen zelf zullen trouwens ook via de webstek gepromoot worden:  van de Zomer van Antwerpen tot belangrijke tentoonstellingen, van de nakende opening van de Red Star Line tot mooie concerten.

De webstek zet trouwens Antwerpen niet enkel in de kijker met info en foto’s.  Elke surfer kan een virtueel bezoek brengen aan de Metropool bij het bekijken van de Cityfilm. Een prachtig initiatief van de hotelvereniging. Oordeel zelf maar.

Info: www.antwerphotelassociation.com

Vlaamse Post_banner-web_300x250px.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven