Bedrijvencontactdagen Kortrijk op 15 en 16 december 2021

Marketing & Sales

Het contactevent Bedrijvencontactdagen zet 100% in op het netwerken en face2face contacten met nieuwe partners en klanten om de regionale economie te ondersteunen. Ruim 600 bedrijven-exposanten staan in Kortrijk klaar om zaken te doen.

De 18de editie van Bedrijvencontactdagen vindt plaats in Kortrijk Xpo. Het is ook nu weer een topplatform van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector.

De formule focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, onderlinge businesskansen blootleggen en ondernemerschap stimuleren.

Schrijf je hier gratis in

Officiële opening: keynote Michael Humblet

De opening van de Bedrijvencontactdagen staat dit jaar in het teken van sales. Michael Humblet brengt er een boeiende keynote over sales, leadership, strategie en content.

Sales is closing, of closing is sales? Hoe ging dat ook al weer? In een dynamische presentatie neemt Michael Humblet je mee in hoe je voorbij de 2% gaat, wat zijn de nieuwe trends, nieuwe verkoopmodellen, nieuwe strategieën? Hoe bouw je een model dat schaalbaar is en dat zal blijven groeien, met focus op lange termijn. Schrijf je hier in.


Speeddating voor exposanten

Voorafgaand aan de tweede beursdag staat een speeddating voor standhouders op het menu. Deze speeddate biedt een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 20 tot 30 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit jouw regio.

De organisatie zorgt voor een smakelijke lunch en je leert meteen een pak nieuwe mensen kennen van bedrijven uit jouw streek. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw onderneming verder kunnen helpen. Meer info

Standenlijst Bedrijvencontactdagen

Zakendoen met een stad

Steden kunnen beroep doen op derden voor de aankoop van goederen, de uitvoering van diensten of studies, de aanleg van openbare werken, bouw- en onderhoudswerken, groenaanleg en groenonderhoud … Via verschillende aanbestedingen kan je jouw kandidatuur stellen. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Op deze gratis infosessie op 16 december word je wegwijs gemaakt in de overheidsopdrachten. Meer info

Waar en wanneer?

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, Kortrijk. Woensdag 15 en donderdag 16 december 2021, 14u tot 21u. Covid Safe Pass vereist. Schrijf je hier gratis in.

Info: www.bedrijvencontactdagen.be

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials