Leaderboard BB.gif

Belevingen creëren op je evenement? Daarvoor schakel je Bemotions in

Marketing & Sales

Je wil een uniek evenement organiseren. Weet je al hoe je je gasten gaat inspireren en in beweging zetten? Met de ‘trukken van de foor’ om er ‘een beleving’ van te maken, kom je niet ver. Maak kennis met Xander Glavas van Bemotions. Hij vertelt in dit artikel hoe het wel aan te pakken.

Omdat het de eerste kennismaking is met Xander Glavas, stellen we deze jonge zaakvoerder graag aan je voor. Van jongs af aan was hij getriggerd door entertainment en als begenadigd showdanser, live drummer en professioneel Michael Jackson imitator heeft hij heel wat podiumervaring op zijn palmares.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2018 startte Xander met de opleiding Event & Project Management aan de Arteveldehogeschool in Gent. De opleiding bleek op zijn lijf geschreven. Als student-ondernemer bedacht hij parallel artistieke concepten, coördineerde verschillende evenementen en maakte (video)producties, zelfs in de Covid-periode. Die ervaringen bleken de ideale basis voor de start van zijn eigen onderneming: Bemotions.

Vandaag zet Xander zijn unieke mix van talenten en tomeloze energie in om de evenementen en producties van zijn klanten naar een hoger niveau te tillen. Dat resulteert in een volle agenda, te meer omdat hij nog altijd 12 uur per week dansles geeft én als een gelegenheid zich voordoet, die ten volle aangrijpt om zelf mee te dansen. Daarnaast wil de jonge ondernemer ook maatschappelijk zijn verantwoordelijkheid nemen.

Hoe creëer je een beleving

Xander omschrijft Bemotions als een Performance Art Agency. Performance als ‘kunst’ natuurlijk, maar hij weet kunst en entertainment zo samen te brengen dat het momenten worden die mensen meevoeren zodat ze er jaren later nog altijd met een positief gevoel aan terugdenken en over vertellen.

Xander: “Ik omschrijf mezelf graag als een ‘artainer’. Met wat ik doe kan ik mensen inspireren, in beweging zetten, inspelen op hun emoties en ze genereren. Dat gaat van ze doen kippenvel krijgen tot lachen en wenen tegelijkertijd. Of samengevat: Making Moving Moments.”

Bemotions is actief in deze niches

· Projectleading evenementen/videoshoots

· Productiecoördinatie

· Showcalling/stagemanagement/artistieke ondersteuning

· Videomontages en creative design

· Choreografieën en performances

Benieuwd wat Bemotions voor je kan betekenen? Neem contact op om je evenement, project of productie te bespreken. E-mail naar xander@bemotions.be of bel/whatsapp + 32 499 22 88 07.

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials