Leaderboard BB.gif

Bemotions organiseert charity event Urban Projects ’23

Marketing & Sales

Wat kan ik doen om bij te dragen aan een betere wereld? Het is een vraag die Xander Glavas, zaakvoerder van Bemotions, zich regelmatig stelt. Zijn antwoord : een reeks evenementen organiseren om de solidariteitskas van een school in Dendermonde te spijzen.

Xander: “Ik ben een gedreven persoon en wil mijn steentje bijdragen aan de wereld waarin we leven. Het versterken van het maatschappelijke weefsel ligt me bijvoorbeeld nauw aan het hart. Het is exact zoals Michael Jackson zingt in zijn song ‘Man in the mirror’. Alles begint bij jezelf. Kijk eerst naar wat jij zelf kan doen en dat is al heel wat: If they wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a change.”

Creëren van belevingen

In zijn dagelijkse leven is Xander druk bezig met zijn bedrijf Bemotions. Productiecoördinatie bij evenementen en artistieke ondersteuning, stagemanagement, videomontages en creatieve design, choreografieën en performances: als je als bedrijf of organisatie een evenement organiseert, staat Xander je bij in het creëren van belevingen.

Xander zet zijn diverse talenten nu in ten voordele van GO! Talent Dendermonde. “We weten allemaal dat kinderen in scholen niet gespaard blijven van kinderarmoede. Dat gezinnen moeilijkheden hebben om de schoolrekeningen te betalen. En dat de leerlingen niet kunnen deelnemen aan extra muros activiteiten omwille van de hoge kost. Door deze evenementen te organiseren, doen we iets heel concreet. Met de opbrengsten vullen de solidariteitskas van de school, zodat het geld rechtstreeks gaat naar wie het nodig heeft,” vertelt Xander.

#UP23

Urban Projects '23 bestaat uit verschillende kleinere events (een Urban Night Walk, een Whisky Tasting ter ere van de Schotse Whisky, karaoke nights, …) gevolgd door een afsluitend gala night diner. Dat belooft spetterend te worden: lekker eten, keynotespeakers, live entertainment en vooral veel kansen om te netwerken.

De volledige organisatie van de evenementen gebeurt onder het toeziend oog van Xander, samen met 3 eventmanagers. Hij is ook de lead van de taskforce die alles zal sturen en begeleiden. Heel wat partners, VYPCO Verzekeringen - S-IT - ComplySec - Femi Events en Xperience Events vzw, en BV’s, waaronder Yves Segers, Magriet Hermans en Koen Crucke, zegden al toe. Xander: “Om al een tipje van de sluier op te lichten, we gaan ook een lied opnemen dat ondersteunend is aan heel het gebeuren.”

Pluk de dag

De Urban Projects '23 evenementen vinden plaats tussen april en augustus*. Xander: “Het worden drukke maanden voor Bemotions. In mei is er een musical die ik produceer, en in diezelfde periode ondersteun ik creatief en productioneel theatervoorstellingen. Die drukte is heerlijk: ik wil zo veel mogelijk leven, zo veel mogelijk meemaken. En daarbij stap voor stap mijn naamsbekendheid en team uitbouwen. En wie weet, misschien treed ik ooit wel op in het Sportpaleis.”

Wil je meewerken aan Urban Projects '23 #UP23? Of eens praten over wat Bemotions voor je evenement, project of productie kan betekenen? Neem contact op via e-mail: xander@bemotions.be of bel/whatsapp + 32 4 99 22 88 07.

* Urban Night Walk: zaterdag 15 april 2023
Whisky Tasting: zaterdag 20 mei 2023
Karaoke Nights: zaterdag 15/07/2023, zaterdag 29/07/2023, donderdag 10/08/2023 en donderdag 24/08/2023

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials