Bart Gekiere en Olivier Verstraete van B&O International Connections

B&O International Connections 25 jaar actief in product media

Business Gifts & Relatiegeschenken

Wat hebben BOB sleutelhangers, toegangsbadges voor Batibouw en de kabouters van Lachouffe op cafétogen met elkaar gemeen? Ze werden alle geleverd door B&O International Connections, het bedrijf van Bart Gekiere en Olivier Verstraete, dat dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert.

Promospecialist voor alle mogelijke sectoren

De idee voor de oprichting van B&O International Connections is ontstaan toen Bart Gekiere en Olivier Verstraete in Hong Kong woonden. Olivier had als een van de laureaten van het Prins Albertfonds, onderdeel van de Koning Boudewijnstichting, een beurs gekregen om in het Verre Oosten een jaar als project manager voor baggeraar DEME te werken. Zijn partner Bart ging mee en was er aan de slag voor een Belgisch bedrijf actief in branded items en merchandising.

Olivier Verstraete: “Toen we terugkeerden naar België in 1995 besloten we met een gelijkaardig bedrijf van promotionele gifts, premiums en merchandising van start te gaan. In Azië wisten we ondertussen zeer goed bij welke fabrikanten we moesten zijn voor eender welk product. In België zijn we toen op het vlak van klanten echt van nul begonnen.”

Merchandising, relatiegeschenken, gadgets,…

Vandaag – na 25 jaar - hebben Olivier en Bart een uitgebreid klantenbestand opgebouwd, waarin ook grote namen zitten, zoals McCain, Eggo, Krëfel, Overstock, VRT, Duvel-Moortgat, Thalys, Air Belgium, Batibouw,…

“Heb je een idee voor een promotioneel product, dan zorgen we ervoor dat het geheel in overeenstemming met je wensen geproduceerd en piekfijn en op tijd geleverd wordt. Laat je inspiratie je in de steek, dan stellen we graag interessante product media voor, in overeenstemming met je budget en je doelgroep. Onze voorstellen en prijsoffertes zijn geheel vrijblijvend.”

Trend: duurzame en ecologische promo-artikelen

B&O International Connections ziet een duidelijke trend naar duurzaamheid en ecologie.

“Er wordt vandaag hard ingezet op milieuvriendelijkheid. We leveren bijvoorbeeld veel herbruikbare drinkbekers en bamboe rietjes in plaats van plastieken. Ook plastic draagtassen zijn helemaal out. Ze maken plaats voor tassen in jute, in katoen, in materiaal van gerecycleerde petflessen,…”

Uitgebreid assortiment branded products

B&O International Connections voert een uitgebreid assortiment producten: geschenken, premiums, promotionele items, event merchandising, textiel, allerhande draagtassen, POS-materiaal, huishoudelijke en keukenspullen, decoratieartikelen, cosmetica en make-up, fantasiejuwelen en accessoires, elektronica, kantoorartikelen, opblaasbare artikelen, reis- en outdoor artikelen, feestartikelen, verzorgings- en gezondheidsproducten, speelgoed, spellen, (reis)tassen en koffers, verpakkingsmateriaal,…

“We kunnen onze producten in twee groepen onderverdelen. Enerzijds zijn er de custom made products, waarbij we een totaal nieuw product ontwikkelen op maat van onze klanten, en anderzijds zijn er de standaardproducten die gepersonaliseerd kunnen worden. We werken zowel met fabrikanten in Azië als in Europa, afhankelijk van de bestelhoeveelheid en de deadline van levering.

Onze slogan is en blijft: You name it, we supply it !”

animation RewardU 2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials