Ook Belfius kiest lokaal Belgisch geschenk

Ook Belfius kiest voor lokaal Belgisch relatiegeschenk

Heel wat banken geven hun klanten geschenken om hun merk in de kijker te zetten. Er zijn de typische scheurkalenders, USB-sticks of paraplu’s met hun logo op voor alle klanten. Trouwe klanten krijgen een groter relatiegeschenk. Belfius wilde afstappen van de generische cadeaus en koos voor authentieke streekproducten in gepersonaliseerde degustatie- en belevenisboxen van RewardU.

Lokaal en authentiek

Belfius is een 100% Belgische bank die zich sterk engageert op het lokale niveau én jonge ondernemers ondersteunt. Het verhaal van RewardU, een startup die inzet op belevenissen met lokale, authentieke producten als business gifts, past perfect in die visie. De uitgebreide personalisatiemogelijkheden en de creativiteit van RewardU gaven de doorslag. “Wij denken out-of-the-box met boxen,” lacht Miel Bonduelle.

Gepersonaliseerde degustatieboxen

Speciaal voor Belfius ontwikkelde RewardU in samenwerking met Beerselect een degustatiebox met acht unieke streekbieren, een sommelierglas en een flesopener. De ontwerpers van RewardU personaliseerden de boxen volledig in de stijl van Belfius, waarna ze geleverd werden bij de verschillende Belfius-kantoren. De degustatieboxen waren bedoeld voor de trouwe klanten, voornamelijk zakelijke klanten.

Belfius kijkt tevreden terug op de samenwerking. Ook de kantoren kregen veel blije reacties van hun klanten.

Een complete ervaring

Naast bierdegustaties, heeft RewardU ook boxen voor koffieproeverijen met verschillende soorten koffie, theedegustaties met diverse theesoorten, en een proeverij van ambachtelijke chocolade en pralines door lokale chocolatiers. In de dozen vind je ook steeds het verhaal van het product in kwestie en nuttige accessoires om de ervaring compleet te maken: een bierglas, een thee-eitje, een koffiemolen of koekjes. Elke box wordt zorgvuldig samengesteld door experts die niet gebonden zijn aan een merk. RewardU werkt samen met verschillende producenten om je voor elke oplage steeds de beste kwaliteit te geven.

Wil ook jij je klanten verwennen door hen unieke producten te laten degusteren en je merk op een originele manier in de kijker zetten? RewardU maakt jouw geschenk op maat!

Lees ook

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en RewardU

Meer weten?

RewardU

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • RewardU

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials