Een perfect maatpak, ook als u een buitenmaat hebt

Een perfect maatpak, ook als u een buitenmaat hebt

Bent u sportief en hebt u gespierde armen, schouders of borst? Dan ondervindt u wellicht dat een prêt-à-porter maatpak of blazer niet echt goed passen en comfortabel zitten. Ook als uw armen of benen wat langer zijn dan gemiddeld, uw ene schouder wat meer ontwikkeld is dan de andere,… komt een confectiekostuum niet altijd mooi tot zijn recht. Carlo De Backer, zaakvoerder van Benny Tailors, komt aan huis en levert in samenwerking met Italiaanse ateliers perfect maatwerk. Uiteraard hoeft u geen buitenmaat te hebben om op hem beroep te doen.

Stijlvol en kwalitatief maatpak

“U hoeft inderdaad geen buitenproportionele maten te hebben om een piekfijn, stijlvol en kwalitatief kostuum op maat te laten maken. Wel zo makkelijk is dat wij aan huis komen of op uw kantoor. Zo verliest u geen tijd met uw verplaatsing of met het zoeken naar een parkeerplaats en kan u in alle rust uw keuze maken.”

Ook voor blazers, blousons, lederen jackets, hemden en dassen levert Benny Tailors maatwerk. Smaakvol en kwalitatief hoogstaand zijn telkens de sleutelwoorden.

Maatpak voor extra gespierd lichaam

Onder zijn cliënteel telt Benny Tailors ook mannen met een buitenmaat, sportmensen en atleten die een extra gespierd lichaam hebben.

“Judoka’s bijvoorbeeld hebben gespierde dijen en ondervinden vaak problemen bij het uitzoeken van een geklede broek, een kostuum, of een jeans. Bodybuilders hebben dan weer een breed bovenlichaam en biljarters moeten zich in hun maatpak of gilet soepel kunnen bewegen.”

De juiste maten nemen is voor Benny Tailors dan ook essentieel. Benny Tailors zorgt ervoor dat elk pak, elke broek, elke blazer of blouson en elk hemd past als gegoten. Het perfecte maatwerk is het handelsmerk van Benny Tailors.

Luxueuze Italiaanse modemerken

“Wij kiezen alleen voor luxueuze Italiaanse topmerken. Meermaals per jaar brengen wij een bezoek aan de ateliers waarmee we samenwerken en uiteraard ook aan de grote Italiaanse modebeurzen. Wij geven u dan ook graag deskundig advies bij de keuze van uw kleding.”

Passie en ervaring in het kleden van mannen

Mannenkleding zaak Benny Tailors werd in 1960 in Mechelen, recht tegenover de Sint-Rombouts kathedraal, opgericht door Carlo De Backers vader Benny. Zelf nam Carlo de zaak 28 jaar geleden over. Samen met zijn echtgenote zette hij zich al die tijd met veel passie in om de hedendaagse man met smaak te kleden. De naam en faam van Benny Tailors is gekend tot over de landsgrenzen heen. Omwille van medische redenen zag Eliane zich zo’n anderhalf jaar geleden genoodzaakt te stoppen met de winkel. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, besloot Carlo De Backer zijn passie verder te zetten  als kleermaker aan huis.

Meer informatie over de dienstverlening van Benny Tailors of voor een afspraak op: +32(0)15 21 76 24 of via www.bennytailors.be.

Lees meer

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Benny Tailors

Meer weten?

logo Benny Tailors

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Benny Tailors

Ook interessant

Interessante bedrijven