Klassedames gaan voor klassemode - Marie Fleur Lier

Klassedames gaan voor klassemode

Business & Lifestyle

Dames met een druk leven en weinig tijd om te shoppen kunnen bij Marie Fleur in Lier een afspraak maken met een van de stylistes van deze mode- en lingeriezaak. Net buiten Lier is deze zaak makkelijk bereikbaar.

Mode en lingerie in Lier

Bijna 35 jaar gelegen startte Maria Van Olmen met een klein winkeltje in Lier. Ze verkocht er kleding voor dames met een maatje meer. Een schot in de roos want al snel werd de winkel te klein en drongen meerdere uitbreidingen zich op. Niet alleen de oppervlakte maar ook de maten en stijlen breidden zich uit: ook vrouwen met een kleinere maat konden voortaan bij Marie Fleur terecht. Ondertussen was ook dochter Katrijn Verlinden met een lingeriezaak gestart in het centrum.

In 2007 slaan Maria en Katrijn de handen in elkaar. In een nieuwe modewinkel aan de ring van Lier combineren ze een ruim aanbod in mode en lingerie.

Modestylistes geven advies

Deze Lierse modezaak inspireert met merken en trendy designers. De stylistes staan er klaar met persoonlijk mode-advies. Zowel voor business, casual als feestelijke gelegenheden vinden ze snel de gepaste outfit: van maat 36 tot 54 kan je hier terecht in de juiste afdeling.

Tijd winnen? Afspraak maken!

Heb je een druk zakenleven en kom je graag op afspraak? Dat kan via de website www.mariefleur.be. De winkel ligt net buiten de stadskern en heeft een ruime parking voor de deur. Of bezoek de winkel via de webshop.

Marie Fleur - Mode, lingerie en brasserie

BENNYTAILORS-rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven