Kostuum op maat en casual chic

Wat mag niet ontbreken in de kleerkast van een zakenman?

Voor veel zakenmensen blijft een kostuum of formele kledij een must. Als ambassadeur van uw bedrijf maakt u het liefst een goede indruk op zakenrelaties. Mensen hebben slechts enkele seconden nodig om zich een oordeel over een persoon te vormen. Als u er goed uitziet, straalt dat oordeel ook af op uw bedrijf. “Wie zich mooi kleedt, toont respect. Niet alleen voor de mensen die hij ontmoet, ook voor zichzelf,” weet Carlo De Backer van Benny Tailors.

Een maatpak met klasse

Een Belgische zakenman kleedt zich nog het liefst in een tijdloos, klassiek kostuum en dat staat altijd mooi. Niets zit beter en straalt meer klasse uit dan een maatpak. Zo’n kostuum op maat vraagt meestal wel een investering. U koopt er normaal gezien geen verschillende tegelijk. Als u een eerste maatpak zou kopen, welke kleur kiest u dan om voorbereid te zijn op zoveel mogelijk gelegenheden?

Welke kleur?

Tegenwoordig zijn felle blauwe kleuren erg in de mode. Bij een meer ingetogen, formele gelegenheid dreigen zulke kostuums er te fel uit te springen. Het is ook niet gezegd dat de felblauwe kleuren nog lang modieus zullen blijven. Ook een zwart pak is een minder goed idee, want dat doet denken aan een begrafenis of aan obers.

“Als u één pak koopt, ga dan voor een donkerblauw of een grijs kostuum,” adviseert Carlo De Backer. Dat zijn stijlvolle en tijdloze kleuren die passen in elke context. U kunt spelen met de kleur en het patroon van uw overhemd en das (en andere accessoires) om uw outfit af te stemmen op de gelegenheid. Bruine lederen schoenen en een riem in dezelfde kleur maken het plaatje compleet.

Mag het meer casual zijn?

Zoekt u kleding voor een iets minder formele aangelegenheid, maar wilt u er toch stijlvol uitzien? Kies dan voor een blauwe blazer. Die staat mooi boven een grijze broek. Maar u kunt de blauwe blazer ook combineren met een jeans, voor in uw vrije tijd of op ‘casual Friday’.

Stijlvolle kleding op maat, bij u thuis of op uw bedrijf

Voor een kostuum op maat, ambachtelijk gemaakt in Italië met wol van uitzonderlijke kwaliteit, doet u een beroep op Benny Tailors. De kleermaker komt bij u thuis of op uw bedrijf langs om nauwkeurig al uw maten te nemen. De kleermaker helpt u met persoonlijk advies uw pak op maat samen te stellen: van de kleur en het patroon van de stof, over de voering, tot de knopen. Uw pak wordt door specialisten met de hand gemaakt in Italië. Een viertal weken later kan u uw unieke pak, dat perfect past, in ontvangst nemen. Naast kostuums biedt Benny Tailors ook maatwerk voor broeken en hemden, blazers en lederen jackets en blousons. De zaak biedt u alles om stijlvol voor de dag te komen en een goede indruk te maken op uw zakenpartners.

Maak steeds een goede indruk met een stijlvol maatpak van de hoogste kwaliteit. Dat vindt u bij Benny Tailors. Meer weten? Neem contact op via de website of vul het formulier hieronder in.

Lees ook

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Benny Tailors

Meer weten?

logo Benny Tailors

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Benny Tailors

Ook interessant

Interessante bedrijven