Cateringbedrijf Saillart: events met oog voor het lekkerste detail

Sponsored

Al meer dan 25 jaar legt cateraar Saillart uit Wilrijk de nadruk op creativiteit en beleving. De keuken met smaakvolle, streekgebonden producten wordt op bedrijfsevents en feesten fel gesmaakt.

Cateringbedrijf Saillart dompelt je onder in een verrassende culinaire wereld en vertoont zijn kunsten op bedrijfsfeesten maar ook op hippe locaties als HAVN Church en Bocadero.

Cateraar voor bedrijfsfeesten

Saillart zoekt steeds naar culinaire sensaties zoals de poké bowl, live cooking, food market of street food ambiance, denkt mee met de organisatie van je event en heeft oog voor het lekkerste detail.

Diverse cateringformules: van hapjes tot street food

Catering Saillart heeft een ruime ervaring in het organiseren van grote en kleine bedrijfsevents. Een tuinfeest met tenten, een boot op De Schelde, een beperkte lunch in het Stadhuis of een vijfsterrendiner bij u op het bedrijf, … Saillart doet het allemaal met evenveel passie. Street food binnen het uur vlot serveren aan 1.100 gasten? Geen probleem voor de dynamische keukenploeg van Saillart. Het resultaat? Glunderende klanten met glunderende gasten.

Ik wil dit delen!

Het samenspel van heerlijke en eerlijke gerechten met een vriendelijke en professionele bediening maakt volgens zaakvoerder Ben Van Hoof van elk feest een unieke ervaring. “Bij een food event van Saillart staat de beleving voorop. Het hele plaatje moet kloppen. Elke gast moet keer op keer overtuigd zijn en het gevoel hebben : “Wauw, ik heb iets prachtigs beleefd, ik wil dit delen!”

Saillart werkt met toplocaties zoals Bocadero, Ter Elst en HAVN Church

De betovering begint natuurlijk met wat er op je bord ligt, maar wordt doorgetrokken in een totaalconcept met fraaie decors. Voor dat laatste werkt Saillart samen met verschillende locaties, die allemaal hun eigen sfeer uitstralen. Een privé of bedrijfsfeestje op Waagnatie Bocadero is zowel in de winter als in de zomer een unieke ervaring. Maar denk ook aan De Serre, Hippodroom, Bernart en het Prinsenhof. 

Bij Ter Elst kan je terecht voor zowel een zakelijk event (seminarie, congres, …) als een privé feestje (receptie, een communiefeest of een trouwfeest). En HAVN Church in hartje Antwerpen (vroegere Noorse Zeemanskerk) is een preferentiële partner van cateringspecialist Saillart. De aparte omgeving van een kerk is ideaal voor een product- of boekvoorstelling, walking dinner, food workshop, recepties, diners en concerten. Een unieke locatie voor allerlei events.

Saillart  
Heistraat 300, 2610 Wilrijk
Tel.: 03 829 14 55 

www.saillart.com

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven