De lente op het terras bij restaurant Guzto

De lente op je bord bij restaurant Guzto in Aartselaar

De lente is in het land en dat proef je bij Guzto. Elke maand komen er nieuwe suggesties op de menukaart, maar in de lente krijgt zelfs de hele kaart een zonnige make-over en biedt ze plaats aan de fijnste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft.

Lente- en paasmenu

Reken dus op verfijnde gerechten met verse primeurgroenten, tuinbonen, peulen en asperges, maar ook mals en sappig lamsvlees. Die ingrediënten komen terug in zowel klassiekers als in gerechten met de mediterrane knipoog die zo typisch Guzto is. Ook de selectie wijnen krijgt een nieuwe, frisse toets.

Tijdens het paasweekend (zaterdag 20 april en zondag 21 april) kun je aanschuiven voor een rijkelijk en overheerlijk paasmenu vol seizoensingrediënten. Geniet van meloen met parmaham en mozzarella of een soepje van asperges en pesto, gevolgd door ravioli met corvina, groene asperges en rivierkreeftjes of lamsvlees met patatas bravas, gegrilde courgette en crème van aubergine, met als afsluiter een éclair of een assortiment fijne kazen. Bekijk het volledige menu en reserveer je tafel.

Meet en geniet op het terras

Nu het mooie weer stilaan opnieuw in het land lijkt, kijken we er met zijn allen naar uit om gezellig te genieten van een terrasje. Guzto laat je ook op dit vlak niet op je honger zitten, want hun prachtige tuinterras gaat opnieuw open. Bij goed weer kun je lekker eten en drinken op het ruime terras, terwijl je uitkijkt over de weidse velden. Zowel voor een uitgebreid etentje met familie en vrienden als een snelle zakenlunch met je businesspartners is het terras een ideaal decor.

Het terras is ook de ideale locatie voor een vergadering. Bij Guzto kun je namelijk niet alleen binnen, in de compleet uitgeruste vergaderzaal, een meeting houden, maar ook op het tuinterras. Het is een unieke, groene setting om in alle rust samen te zitten met klanten of medewerkers, zelfs in grote groep. Wie weet brengt de buitenlucht nieuwe inspiratie voor je business! Guzto zorgt er bovendien voor dat je zo aangenaam mogelijk vergadert dankzij het uiterst comfortabele tuinmeubilair. “Het is een vergadering en tegelijk een oplaadmomentje,” vertelt Melissa van Guzto.

Workshop barbecue als incentive of teambuilding

Guzto organiseert heerlijke culinaire workshops voor bedrijven. Foodpairing, gezonde voeding, wine tasting, snijtechnieken, desserts … Samen met de chef bereiden jij en je collega’s de lekkerste gerechten – die jullie uiteraard mogen opeten! Eens de zon zich weer van haar beste kant laat zien, is er niets leuker en lekkerder dan een barbecue. Willen jullie zelf aan de slag met de grill en de kneepjes van het vak leren van een echte chef? Organiseer dan een workshop barbecue, want ook dat behoort tot het aanbod!

Eerst vergaderen op het terras, vervolgens genieten van verfijnde seizoensgerechten tijdens de lunch, om daarna de dag af te sluiten met zelf bereide gerechten van de grill? Klinkt geweldig, en het kan allemaal bij Guzto! Contacteer het restaurant nu om je reservatie te maken, of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Guzto

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Guzto
  • Kleistraat 175
    2630 Aartselaar
  • +32 3 877 10 79

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials