Het wildseizoen voor uw bedrijf

Sponsored

Het wildseizoen is in het land … en dat hebben ze ook bij Guzto in Aartselaar begrepen. Een snelle businesslunch, een uitgebreid zakelijk diner of een tof eindejaarsfeest voor de boeg? Nu de bladeren vallen, kan dit alles met een heerlijk stukje wild op het bord.

Toplocatie voor zakelijk tafelen

Of het nu gaat om een verkoopgesprek, het onderhouden van een klantenrelatie of een lunch onder collega’s: zakelijk tafelen kan een extra touch geven aan elke bijeenkomst. Hiervoor ben je bij Guzto aan het juiste (en makkelijk bereikbare) adres.

Guzto is een stijlvol restaurant in Aartselaar, waar een warme en ontspannen sfeer gecombineerd wordt met een exquise keuken. Speciaal voor bedrijven biedt Guzto enkele specifieke diensten:

  • Zakenlunch (snel)
  • Guzto menu (uitgebreid)
  • Aparte ruimte voor seminaries en presentaties (tot 30 personen)
  • Kookworkhops als bedrijfsuitje
  • Catering
  • Relatiegeschenken

Gespecialiseerd in wild

Bij Guzto zijn ze gespecialiseerd in wild. Dat zie je o.a. in hun heerlijke Guzto menu: van carpaccio van hert tot fazantfilet of wilde duif: je zal merken dat niets dan toppers worden geserveerd. En dat komt ook je businesslunch of -diner ten goede. Want wat is heerlijker dan zakelijk tafelen met een topgerecht voor je neus?

wildrecept

Snel en makkelijk bereikbaar

Eén van de grootste sterktes van Guzto is de strategische ligging en hun ruime parking. Zo verlies je geen tijd in de file of bij het zoeken naar een veilige plek voor uw auto.

Bij Guzto begrijpen ze dat snelheid van belang is voor uw bedrijf. En daar passen ze zich graag op aan. Een snelle businesslunch of liever een uitgebreid diner om een zakelijke bespreking te faciliteren? Alles vertrekt van uw noden en wensen.

Eindejaar voor uw bedrijf

Nu het eindejaar stilaan in zicht komt, wordt het tijd om je medewerkers en klanten extra in de watten te leggen. Daarom kan je bij Guzto terecht voor een fijne selectie aan smaakvolle relatiegeschenken: cava, porto, wijnen, gin, enz.

Staat er een bedrijfsfeest op de agenda? Misschien is Guzto dan wel dé oplossing voor uw zaak! Zowel catering als een bedrijfsfeest ter plaatse zijn mogelijk.

Gevel Restaurant Guzto

Lees meer

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven