Saillart unieke catering voor je events

Inspirerende catering voor je volgende bedrijfsevent

Wil je eens iets compleet anders doen op je volgende productlancering, bedrijfsfeest of seminarie? Cateringbedrijf Saillart uit Wilrijk onderscheidt zich met unieke concepten voor je events en recepties.

Ze zorgen niet alleen voor smakelijke hapjes met exclusieve, kraakverse ingrediënten en innovatieve bereidingswijzen, maar ook voor bediening en decors in een thema naar keuze – steeds met een vleugje humor. Wil je een evenement in de sfeer van een Venetiaans carnaval, een luchtvaartmaatschappij, ‘The Great Gatsby’, bouwvakkers, een Braziliaans feest of een casino? Saillart kan het. Zo maken ze van je bedrijfsevenement een culinaire belevenis die je gasten zich nog lang zullen herinneren.

Nieuwe website

Recent lanceerde Saillart een nieuwe website. Het stijlvolle en luchtige design zet het aanbod op een aantrekkelijke manier in de kijker. De tekst is kort en krachtig, want de mooie beelden van de gerechten en de settings spreken voor zich: Saillart is een cateraar die ook jouw event naar een hoger niveau tilt.

De concepten en formules van Saillart

Op de nieuwe website worden de verschillende concepten gepresenteerd, maar Saillart laat steeds ruimte voor jouw creatieve ideeën. Zo stel je een formule op maat van je bedrijf samen. Welk concept kies jij?

 • Bedrijfsevents

Plan je een evenement voor personeel of klanten? Saillart zit met jou rond de tafel voor een gedetailleerde briefing. Daarna gaan wij op jacht. Op zoek naar originele locaties, de fijnste exclusieve ingrediënten en zelfs passende decorstukken. Tijdens je event zelf zorgen de obers en maîtres ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zo focus jij je op wat voor jou telt.

 • Plug & Eat

Het kleine broertje van het bedrijfsevent, maar even kwalitatief en comfortabel. Organiseer je een receptie of een congres? Of wil je gewoon lunchen tussen meetings door? Saillart brengt zijn exquise creaties naar je toe. Je hoeft alleen maar de schotels op de tafel te plaatsen en aan te schuiven.

 • Food sharing

Een shared dinner is een gezellige ervaring en de ideale formule om je vrienden, collega’s en zakenrelaties beter te leren kennen. Jullie prikken in hetzelfde bord en delen heerlijke momenten en gerechten, terwijl je in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraat.

 • Spicemakers

Spice up your event! Saillart zorgt voor walking food entertainment dat je event lekker kruidt. Geniet van tal van lekkere gerechtjes die op verrassende wijze worden gepresenteerd!

 • Streetfood

Een hippe formule met een originele Saillart-twist. Geniet van een zeer ruime keuze aan gerechtjes die snel klaar zijn in een ontspannen sfeer. Saillart zorgt voor de ene culinaire verrassing na de andere met verse ingrediënten en innovatieve technieken.

 • Super classic

Maak een tijdreis naar de keuken van je grootmoeder voor een feest vol gezelligheid en klasse. Op het menu staan echte klassiekers: tomatensoep met balletjes, kaaskroketten, stoofvlees … De kwaliteit van grootmoeders keuken in een modern jasje van Saillart.

 • Grill

Niets smaakt beter dan dagverse, lokale ingrediënten van op de grill. Niets is gezelliger dan een barbecue. Bij Saillart krijg je niet één, maar drie grills op je event. Van een indrukwekkende Ofyr-grill in de vorm van een Olympische vlam tot een smoker voor een overheerlijke rooksmaak.

Jouw bedrijfsevent op een toplocatie

Nog op zoek naar een locatie voor je bedrijfsevent? Op de nieuwe website vind je een pagina over exclusieve locaties waarmee Saillart samenwerkt. Enkele toplocaties:

 • BernArt

BernArt is een eventlocatie en kunstgalerij in Schelle, met plaats voor 200 zittende of 400 staande gasten. De natuur, maar ook kunst, antiek en vintage vormen een unieke setting waarin je je gasten ontvangt.

 • De Efteling

Wie kent dit themapark in Nederland niet? Herbeleef de feeëriekste verhalen en geniet van de sprookjesachtige sfeer. Dé locatie voor een event dat je gasten niet snel zullen vergeten.

 • Bocadero

Bocadero is een zomerse pop-upbeach aan de Antwerpse Scheldekaaien. Van mei tot september is het er heerlijk flaneren. Met plaats voor 1500 zittende of 3000 staande gasten biedt deze locatie oneindige mogelijkheden voor je evenement

 • Wolvenbos

Dit kasteel ligt op een domein van 42 hectare in Kapellen, ten noorden van Antwerpen. Ontvang je gasten in een adellijke sfeer: in het majestueuze kasteel of in een romantische rozentuin, de ‘Secret Garden’.

Inspirerend lookbook

Meer inspiratie voor je event vind je in het lookbook, een pagina met prachtige foto’s van gerechten en evenementen. Een lookbook associeer je misschien eerder met de modewereld, maar de creaties van Saillart zijn even goed haute couture.

Tijd voor een unieke cateraar op je volgende bedrijfsevenement? Op zoek naar een onvergetelijke locatie? Of het nu gaat om een productpresentatie, een meeting, seminarie of een bedrijfsfeest, Saillart zit graag met je samen om er iets moois van te maken – in een gedroomde setting.

Meer weten? Bekijk de gloednieuwe website van Saillart, of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Saillart

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Saillart

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials