Workshops bij Guzto

Kookworkshops: een originele en lekkere incentive of teambuilding

Sponsored

Plan je een volgende incentive of teambuilding met je bedrijf, maar zoek je nog inspiratie voor een activiteit? Bekijk dan zeker eens het aanbod culinaire workshops van restaurant Guzto uit Aartselaar.

Guzto is een restaurant met een mediterrane keuken die een ruim aanbod voor de zakelijke markt heeft. Je vindt er een aparte uitgeruste vergaderzaal voor je meetings, seminaries en productpresentaties. Je geniet tijdens je werkdag van een heerlijk ontbijt, een lichte zakenlunch of een uitgebreid diner, telkens met verse seizoensingrediënten. Maar bij Guzto kan je ook zelf aan de slag als chef. De zaak organiseert namelijk culinaire workshops voor bedrijven: ideaal als teambuilding voor je werknemers of als ontspannende en smaakvolle incentive.

Kookworkshop op maat

De chef van Guzto leidt alles in goede banen . Hij werkt voor je bedrijf een workshop op maat uit, zodat het voor elke deelnemer een leuke uitdaging wordt. Je hoeft heus geen held in de keuken te zijn: er is geen basiskennis vereist. Het doel van de workshops is om in een andere omgeving op een andere manier als team aan de slag te gaan. In verschillende groepjes gaan jullie aan de slag om een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert op tafel te toveren, vanaf de voorbereiding of mise-en-place tot het serveren op tafel. Waan je een echte chef! Daarna mogen jullie uiteraard genieten van de heerlijke creaties die jullie bereidden. De chef brengt er ondertussen de sfeer goed in.

Verschillende thema’s

Afhankelijk van je wensen, kan de workshop in een thema gegoten worden. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld gezonde voeding, foodpairing, verschillende slaatjes, een wine tasting, lichte desserts of snijtechnieken (om bijvoorbeeld een ui te leren snijden zonder tranen of een paprika te snijden zonder zaadjes). Er is dus steeds een formule op maat van je bedrijf!

Praktisch

Een kookworkshop duurt 2 à 3 uur. Ze vinden plaats bij Guzto in Aartselaar, dat makkelijk te bereiken is en een ruime parking heeft. Maar Guzto gaat ook ‘on the road’ om een kookworkshop op je bedrijf te organiseren en voor een unieke ervaring in je gebouwen te zorgen. Voor grotere groepen schakelt Guzto meerdere chefs in. Zo blijft het gezellige teamgevoel behouden.

Op zoek naar een originele en smakelijke activiteit om kleur te geven aan je teambuilding of incentive? Organiseer een kookworkshop bij Guzto en word chef voor een dag! Contacteer Guzto vandaag nog voor jouw workshop op maat, of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook:

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven