Restaurant Guzto in Aartselaar

Sponsored

Zomers zakelijk tafelen op een prachtig terras.

Zoek je een heerlijk en makkelijk bereikbaar eetadres? Guzto In Aartselaar serveert een mediterrane keuken met pure en gezond-lichte gerechten. Op warme dagen biedt het terras verfrissing en een prachtig uitzicht op de natuur. Proef nu de zomer: Zeeuwse mosselen met mediterrane twist, groene asperges, een lekkere baars,  ...

Een kleurrijke en puur mediterrane keuken

Restaurant Guzto in Aartselaar smaakt en proeft naar Italië, Griekenland en Spanje. Op de kaart vind je een ruime keuze aan vis- vlees en pastagerechten. Je waant je hier in het zuiden met specialiteiten zoals de Tapa Duroc, ossobuco of de vitello tonnato. Vegetariërs en mensen die glutenvrij eten, worden op hun wenken bediend.

In de nieuw aangelegde tuin met terras kunnen tot 100 personen plaatsnemen. Ideaal dus voor feesten (verjaardag, huwelijk, communie, babyborrel) met collega’s, vrienden, familie en relaties). Een groter gezelschap kan de hele zaak afhuren.

Restaurant Guzto verzorgt catering op het bedrijf

Bedrijven en groepen kunnen hier terecht voor een walking diner, barbecue, tapastafel en culinaire workshops. Nog makkelijker: laat u bedienen tijdens of na uw vergaderingen en bestel een lekkere maaltijd: warme gerechten, pasta, broodjes, koude schotels, ...

Guzto serveert à la carte en volgens menu

Fijnproevers kunnen gaan voor een 3 gangen-,  4-gangen, of  5-gangenmenu (volgens inspiratie van de chef), uiteraard begeleid met aangepaste wijnen of ze laten zich inspireren door de maandelijks wisselende suggesties.

Snelle zakenlunch in Aartselaar

Guzto is makkelijk bereikbaar en biedt een mooi kader om tijdens een snelle zakenlunch je professionele deals te regelen (business lunch enkel op woensdag, donderdag en vrijdag). Wijnen kan je rustig per glas bestellen zodat je de niet de hele fles hoeft leeg te drinken.

Welke andere diensten biedt Guzto aan bedrijven:

  • Stijlvolle zaal met vergaderfaciliteiten (tot 30 ps) voor seminaries en presentaties
  • Kookworkshop als bedrijfsuitje: koken onder leiding van een topchef

Contactinformatie

Restaurant Guzto
Kleistraat 175, 2630 Aartselaar
Tel: +32 3 877 10 79
info@guzto.be
www.guzto.be

Open van woensdag tot zaterdag van 12u tot 14u30 en van 18u tot 22u. Op zondag open voor ontbijt, lunch en diner van 9u tot 22u. Maandag en dinsdag gesloten.

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven