Tip: een lekker culinair adresje voor de feestdagen

Catering

Zoek je een origineel adresje voor kerst of oudjaar? Restaurant Guzto in Aartselaar heeft voor zowel kerst- als oudejaarsavond een heerlijk menu samengesteld. Op kerstdag kan je er à la carte eten. Feest je liever thuis? Dan kan je ook afhalen.

Traiteurservice tijdens eindejaar

Alle informatie over de menu’s voor kerst en oudejaar en over de traiteurservice tijdens de eindejaarsperiode vind je via deze link. Vanaf een bestelling van 80 euro voor de traiteurservice krijg je gratis een flesje cava.

Restaurant Guzto: Relax Smile Eat Share Love

Het motto is Relax Smile Eat Share Love. Dat doe je volop met de pure en de gezonde, lichte maaltijden uit de exquise mediterrane keuken. Dirk Vermeulen en zijn vrouw Melissa trekken zo’n tweemaal per jaar naar het Middellandse Zeegebied om inspiratie op te doen. Elke maand staan er dan ook nieuwe suggesties op de kaart, geïnspireerd op de trips naar Spanje en Italië, maar ook naar Griekenland, Zuid-Frankrijk, Portugal, Marokko,…

 

Catering voor bedrijven  

Restaurant Guzto heeft ook een interessant aanbod aan diensten en formules voor de zakenwereld. In de stijlvolle zaal kan je vergaderingen, seminaries, presentaties, bedrijfsfeesten,… organiseren voor groepen tot 30 personen. De zaal kan uitgerust worden met een scherm, beamer, flipchart,… Je event kan je van start laten gaan met een lekker ontbijt. ’s Middags serveert Guzto nodig een lichte lunch, en ’s avonds kan je met je gezelschap de benen onder tafel schuiven voor een fijn diner.

Teambuilding met kookworkshop

Je bent hier ook welkom voor een kookworkshop, onder leiding van een topchef, een leuke tip voor een teambuilding. Guzto levert ook catering op je bedrijf (warm, koud, walking dinner, verzorgde broodjes,…) en natuurlijk kan je er ook terecht voor een zakenlunch (op woensdag, donderdag en vrijdag).

Wijnen uit het Mediterrane zeegebied, Frankrijk en Zuid-Afrika

Drink je graag een glaasje wijn bij je lunch of diner? Guzto presenteert je een wijnkaart met uitstekende appellations uit Frankrijk, de Mediterraanse landen en Zuid-Afrika. Niet minder dan 18 soorten wijn kan je per glas dringen.

Makkelijk bereikbaar, grote parking

Restaurant Guzto vind je in een mooie villa in de Kleistraat in Aartselaar, strategisch gelegen langs een doorgangsweg die de Boomsesteenweg en de E19 met elkaar verbindt.

Wanneer je op je bedrijf een eindejaars- of nieuwjaarsfeestje plant, ben je voor de catering bij Guzto aan het juiste adres. Meer info via het formulier hieronder.

Lees meer

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven