Catering
De Koolputten bevestigt ook culinair en scoort 13/20 in Gault & Millau
In 2021 kreeg het restaurant van De Koolputten voor het eerst een mooie 12/20 in Gault ...
Nona: hét alcoholvrije alternatief voor een attractief aperitief
Het mag dan wel feest zijn als BOB rijdt, maar BOB zelf zit na een avond op water soms ...
“De nutri score heeft invloed op àlle activiteiten van ons bedrijf” (Roel Dekelver, Delhaize Belgium)
Delhaize besliste als eerste retailer in ons land om nutri scores op zijn voedingsprodu...
De Halve Maan zette als eerste brouwerij alcoholvrij speciaalbier in de markt
De Halve Maan uit Brugge lanceerde in juni 2018 als eerste Belgische brouwerij een alco...
Vlaamse combi horeca- en technische ervaring wereldwijd erkend
Kurt Defour en zijn vrouw baatten 15 jaar lang een groot restaurant uit. Ze werden erv...
Puur, gezond en lokaal: de succesingrediënten van The Bakery
Het succesvolle traject van Kenney Van Hoorick bracht hem langs verschillende, gerenomm...
Experten in Catering
Felix Ortiz
Founder Felix Pizza
TInne Milis
Zaakvoerder
Skinny Chef Foodtruck
foodtruck, catering en events
Restaurant Guzto in Aartselaar: constante kwaliteit én mee met de tijd
KMOinsider blaast 20 kaarsjes uit en ook Dirk Vermeulen van restaurant Guzto kan bogen ...
Ambachtelijk brood met lokale ingrediënten
The Bakery, de bakkerij gevestigd op de site van stadsbrouwerij De Koninck, gaat ambach...
Niets is zo puur als een ambachtelijk zuurdesembrood
Een desembrood is een brood waarvan het deeg bestaat uit meel en water, zonder dat er g...
Op zoek naar ambachtelijk zuurdesembrood? The Bakery bakt het!
Een authentieke bakkerij, die puur en ambachtelijk zuurdesembrood bakt, dat is The Bake...
The Bakery en Verloren Maandag: ambachtelijke worstenbroden met een ‘twist’
Op Verloren Maandag eten de Antwerpenaren worstenbroden en appelbollen. The Bakery, de ...
Catering als tool om klanten te overtuigen voor je bedrijfsevent
Een bedrijfsevent organiseren kan stressvol zijn, want een event kan je maken of kraken...
The Bakery werkt mee aan samenstelling exclusieve foodbox
Topchef Marcelo Ballardin en meester-patissier Roger Van Damme hebben een exclusieve fo...
The Bakery (+ De Koninck): puur, ambachtelijk brood met een twist
Puur, ambachtelijk en smaakvol zuurdesembrood, dat tot 48 uur rijpt alvorens het de ove...
Maaltijd aan huis: gezonde foodbox en take-away in één
Er is een nieuw product op de markt in de sector van de maaltijden aan huis. Met Mealhe...
20 jaar restaurant Passade: “Met creativiteit de uitdagingen aangaan”
Het trendy restaurant Passade in Mechelen bestaat 20 jaar.
Een klassemaaltijd met asperges, zomaar bij je thuis of op kantoor
Ook in coronatijden wil je lekker tafelen met je partner, je familie of met je mede...
Van meeting tot incentive: combineer werk en tafelen voor een topresultaat
Wil jij van 2020 jouw jaar maken? Ben je helemaal klaar om samen met je medewerkers ...
Restaurant Guzto levert culinaire ervaringen op de werkvloer
Zoek je naar een smaakvol alternatief voor je dagelijkse broodje? Wil je je medewekers...
Nieuw wildseizoen, nieuwe gelegenheid om heerlijk zakelijk te tafelen
Nu de herfst voor kille temperaturen zorgt, kan je je heerlijk opwarmen aan alles w...
Grillen met de collega’s: bedrijfsbarbecue populairder dan ooit
Waar vroeger de zomer in vele bedrijven werd afgetrapt met een officiële zomerdrink...
Nieuwe wetgeving cateringmateriaal op evenementen
Op 22 maart 2019 keurde de Vlaamse Regering een nieuwe regelgeving goed voor de prev...
Inspirerende catering voor je volgende bedrijfsevent
Wil je eens iets compleet anders doen op je volgende productlancering, bedrijfsfees...
De lente op je bord bij restaurant Guzto in Aartselaar
De lente is in het land en dat proef je bij Guzto. Elke maand komen er nieuwe sugge...
Twee nieuwe én niet te missen hotspots voor foodies in Antwerpen
Zopas openden in hartje Antwerpen twee nieuwe winkelformules. Arket, de tweede vest...
Ontbijtmeetings en ontbijten bij Guzto
Vergaderen in een ontspannen sfeer en tegelijk genieten van een heerlijk ontbijt? H...
Kookworkshops: een originele en lekkere incentive of teambuilding
Plan je een volgende incentive of teambuilding met je bedrijf, maar zoek je nog ins...
Een cateraar die je laat scoren met unieke bedrijfsevenementen
Tijdens een receptie of seminarie van je bedrijf zorg je uiteraard voor eten en drinke...
5 manieren om van je winterse receptie een onvergetelijke ervaring te maken
Ook tijdens je recepties in de winter kan je je gasten verwennen met creatieve caterin...