Posters en catalogus gedrukt door Antilope De Bie

Antilope De Bie drukt posters en kunstige catalogus voor Antwerp Poster Festival

Partner

Gebeten door posters en grafisch design? Bezoek dan zeker het Antwerp Poster Festival van 9 tot 17 maart. Je ziet er prachtige posters van internationale designers, gedrukt door Antilope De Bie Printing. Ook de catalogus belooft een zeldzame parel te worden.

Internationaal design in de kijker in Antwerpen

Het Antwerp Poster Festival is een evenement dat grafisch ontwerp en creatief denken in Antwerpen een boost wil geven. Het festival wil een breed gamma aan stijlen en visies van internationale ontwerpers in de kijker zetten. Antwerp Poster Festival vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en het is het eerste festival in zijn soort in België. Tijdens deze eerste editie gaan organisatoren Dennis Janssens en Tom Tiepermann van de Antwerpse studio ssnn op zoek naar wat creatives wereldwijd drijft en boeit. Vandaar het thema ‘Show Your Colours’. Iedereen is welkom om zich te laten inspireren door tal van posters van over de hele wereld. Het festival vindt plaats van 9 tot 17 maart in biercafé Spéciale Belge (Lamorinierestraat 161 in Antwerpen).

Workshops en gespreksavonden

Naast de expositie van 50 geselecteerde werken van internationale designers vinden er tijdens het festival boeiende workshops en gespreksavonden plaats. Op zondag 10 maart om 10u kan je aan de slag met de RISO-drukmachine. Op dinsdagavond 12 maart vindt een reeks presentaties over bier en design plaats. Op woensdagavond 13 maart komen een aantal designers vertellen over hun werk. Op vrijdag 15 maart kan je een workshop ‘Abstract poster collage’ volgen en zelf aan de slag gaan om een poster te ontwerpen met materiaal dat kunstencollectief Marie Bernard je aanreikt.

Posters en catalogus door Antilope De Bie

Drukkerij Antilope De Bie Printing is trotse partner van het Antwerp Poster Festival. Als specialist in kwaliteitsdrukwerk drukten ze de posters voor het festival. Het gaat in totaal om 50 posters van internationale designers die op A1-formaat werden afgedrukt. Antilope De Bie maakte ook de exclusieve catalogus van het event. Het boek telt 56 pagina’s op formaat A3. De tentoongestelde posters werden op A2-formaat afgedrukt en in elkaar geschoven, zodat je ze kan uitvouwen. Bijzonder is dat elke poster op een andere papiersoort is gedrukt. De catalogus, die in samenwerking met Antalis is gerealiseerd, is in zeer beperkte oplage verkrijgbaar tijdens het Antwerp Poster Festival. De drukkerij voorspelt dat dit boek een echt verzamelobject zal worden. De lichtdrogingstechniek van Antilope De Bie zorgt hier voor feilloze, luxueuze resultaten.

“We vinden het Antwerp Poster Festival een leuk initiatief in Antwerpse designwereld,” zegt Walter Beukeleirs van Antilope De Bie. “In feite drukken we niet zoveel posters. Maar dit is een artistiek evenement met een internationale insteek. De catalogus sluit aan bij onze specialisatie in uniek, kwalitatief drukwerk en art books.”

Antilope De Bie is gespecialiseerd in drukwerk met een unieke look. Je bent geen anonieme klant voor de drukkerij. Elke klant krijgt het nodige advies, zodat je drukwerk een tastbare meerwaarde vormt in je marketing mix.

Schakel Antilope De Bie vandaag nog in om je drukwerk naar een hoger niveau te tillen! Neem contact op via de website of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook:

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven