Belettering en bestickering van je bedrijfswagens: je merk rijdt in de kijker!

Partner

De kans is groot dat jij en je werknemers dagelijks heel wat verplaatsingen met een bedrijfsvoertuig maken. Heb je er al eens aan gedacht om je bedrijfswagens te personaliseren met belettering of bestickering? Zo vallen je auto’s of bestelwagens en je merk extra op in het verkeer of op een parking. Andere weggebruikers kunnen niet naast je bedrijf kijken!

De wagen blijft voor vele werknemers en bedrijven het belangrijkste vervoermiddel voor professionele verplaatsingen en woon-werkverkeer. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat firma’s hun voertuigen voorzien van een sticker met hun naam, logo en contactgegevens. Het is een ideale manier om je merk overal waar je komt, in de kijker te zetten. Een bestickerde wagen of bestelwagen maakt ook een positieve en professionele indruk op je klanten. Je toont immers aan dat je je bedrijfsnaam met trots uitdraagt. Denk er maar eens over na: welke aannemer zou jij het meeste vertrouwen? Die met een anonieme, witte camionette, of die met een gepersonaliseerde bestelwagen?

Expert in belettering en bestickering van je wagen

Van letters tot digitale prints: Imprenta heeft jarenlange expertise in het bestickeren van auto’s, bestelwagens, aanhangwagens, vrachtwagens, bussen en zelfs vliegtuigen. Imprenta beschikt over digitale modellen op schaal 1:1 van al deze voertuigen. Zo maken de ontwerpers een design dat tot op de millimeter nauwkeurig past. De stickers worden met zorg aangebracht door de ervaren plaatsers van de eigen plaatsingsdienst en zijn van een bijzonder hoge kwaliteit. Vanuit hun ruime ervaring zijn de printspecialisten bij Imprenta uitstekend geplaatst om je te adviseren over het ontwerp en de plaatsing van je branding op je wagens. Ga je voor groot(s), of eerder stijlvol en subtiel? Alles is mogelijk, van uitgesneden kleefletters, over uitgesneden contouren, tot grote digitale prints.

Carwraps voor je bedrijfswagens

Wil je heel je wagen in een nieuw kleedje stoppen? Ook dat kan, dankzij de carwraps van Imprenta. Met wraps van de hoogste kwaliteit van Avery Dennison kun je je wagen helemaal ‘inpakken’ en voorzien van een nieuw kleurtje of een (tijdelijke) reclameboodschap. Zo rijdt je merk nog meer in de kijker!

De juiste folie

Binnen of buiten, een egaal oppervlak of net een oneffen ondergrond, mooi weer of slecht weer: voor elke situatie is er een sterke, passende folie. De printexperts van Imprenta kunnen rekenen op 30 jaar ervaring met kleeffolies. Ze zijn dus als geen ander geplaatst om je de juiste folie voor jouw toepassing voor te stellen.

Ontdek hier een greep uit de folies die verkrijgbaar zijn bij Imprenta.

Maak het onderscheid en toon je merk trots aan elke weggebruiker! Kies voor professionele bestickering van je bedrijfsvoertuigen door Imprenta. Meer weten? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Imprenta

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • bizz com bvba

  • Evoke

  • Copykat