Glasfolie imprenta

Bescherming tegen de zon, lager energieverbruik en meer privacy dankzij glasfolie

Partner

Grote glaspartijen geven je bedrijfsgebouwen een moderne en lichte uitstraling. Dankzij het daglicht creëer je een aangename omgeving en kunnen je werknemers productiever werken. Anderzijds kunnen al die ramen ervoor zorgen dat het in de zomer erg warm wordt in je gebouw en in de winter dan weer heel koud. Ook nieuwsgierige blikken kijken makkelijk binnen. De oplossing? Isolerende glasfolie!

Raamfolie voor elke toepassing

Imprenta print professionals en VBC Windowfilms hebben de juiste isolerende glasfolie voor elke toepassing. “Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht,” begint zaakvoerder Steven Vollebergh. “De folies zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, van helder tot ondoorzichtig. Andere hebben dan weer een verduisterend of een spiegelend effect. Ze zorgen ervoor dat het glas beter isoleert. In de zomer hou je de warmte buiten, in de winter hou je ze net binnen. Zo bespaar je op energiekosten. Met ondoorzichtige folies hou je verblindend licht van de laaghangende zon buiten en creëer je meer privacy. Bovendien kun je met glasfolie de veiligheid verhogen. Er is inbraakwerende folie beschikbaar en folie die bij glasbreuk het glas bij elkaar houdt.”

Steven vertelt het verhaal van een chocolatier wiens creaties altijd smolten achter het raam. Dankzij raamfolie, die ongeveer 80% van de warmte tegenhoudt, blijven de lekkernijen in goede staat. Maar glasfolie houdt ook schadelijke uv-straling tegen, zodat je interieur en producten in een vitrine niet verkleuren. Dat is bijzonder nuttig in bijvoorbeeld winkels. Die warmte- en uv-werende eigenschappen vind je trouwens ook in onzichtbare transparante glasfolies, zodat het open zicht naar buiten behouden blijft. Wil je meer privacy? Dan kies je uiteraard voor een matte folie.

Personaliseerbaar

Imprenta print professionals heeft alles in huis om zowat elk mogelijk oppervlak te bedrukken. Ook je glasfolie kunnen ze dus probleemloos personaliseren. Heb je graag een huisnummer, het logo van je zaak, een motief of een slogan op je glasfolie? Imprenta staat klaar om het te realiseren. VBC Windowfilms biedt trouwens ook gekleurde raamfolie aan om je gebouwen een unieke, kleurrijke uitstraling te geven.

Snel geïnstalleerd

In tegenstelling tot gordijnen, rolluiken of screens, zijn er voor glasfolie geen ingrijpende werken nodig. “De plaatsers van Imprenta installeren de folie op een halfuurtje,” vertelt Steven. De hinder in je gebouw blijft dus beperkt voor jou en je werknemers, zodat jullie snel weer aan de slag kunnen.

Op zoek naar een oplossing om je kantoor, winkelruimte of werkplaats te beschermen tegen de warmte en schadelijke straling van de zon of ongewenste blikken, zonder in te boeten aan daglicht? Kies dan voor onzichtbare of zichtbare glasfolie van VBC Windowfilms en Imprenta. Vraag meteen meer informatie via het formulier hieronder!

Lees ook

 

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Imprenta

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • EVM Print

  • Bart Bert Grafische projecten