On-demand textiel bedrukken: je bedrijf op een originele manier in de kijker!

Partner

Als bedrijf heb je ongetwijfeld heel wat drukwerk. Via papieren folders deel je je aanbod en je verhaal met je prospecten. Een lichtreclame of spandoek op je gevel toont trots je merk aan passanten. Zelfs je wagenpark zet je onderneming in de kijker. Maar daar houdt het niet op. Er zijn nog manieren om mensen (zelfs letterlijk!) in aanraking te laten komen met je firma: prints op textiel. Denk maar aan een kussen, een zitzak, een tafelkleed of een stijlvol canvas. Waarom zou je printen op textiel? Drie redenen!

Je interieur ademt je merk

Je investeert terecht in signalisatie op je gevel of langs de straatkant. Zo toon je je naam en wijs je bezoekers of klanten de weg naar je onderneming. Waarom zou je ook niet binnen in je bedrijfsgebouw je merk en je verhaal in de kijker zetten? Bij de ingang trek je meteen de aandacht met een ledframe, een lichtdruk met een unieke afbeelding of foto. Ook een muur met bedrukt behangpapier spreekt meteen tot de verbeelding. Enkele kussens met je logo of een pakkende visual in de zetels in je wachtzaal creëren een aangename, huiselijke sfeer waarin je bedrijf centraal staat. Een tafelkleed met je logo of slogan op de vergadertafel transformeert een meeting room in jouw unieke vergaderruimte. Tegelijk heb je met bedrukte rolgordijnen een alternatief voor de klassieke modellen. De rolgordijnen hebben een verduisterende werking. Je kiest zelf waar je je afbeelding of boodschap plaatst: toon je ze aan voorbijgangers buiten, of wil je ze binnen kunnen zien?

Met prints op canvas en textielframes zit je bovendien altijd goed. Ze passen in elke ruimte: je wachtzaal, showroom, pauzeruimte, vergaderzalen, kantoren … Je kunt eindeloos variëren met foto’s en ontwerpen in je interieur. Volg de seizoenen of feestdagen, zet je nieuwste producten in de kijker of toon trots je realisaties.

Een stand die bezoekers lokt

Op een beurs of event doe je steeds je best om goed voor de dag te komen. Maak het onderscheid door je stand die extra touch te geven. Met bedrukte zitzakken, bijvoorbeeld. Ga je voor een subtiel logo, of een design dat al van ver de aandacht trekt? In elk geval verandert je stand meteen in een hippe, ontspannen loungeruimte. Bezoekers zullen zich er graag neervlijen om even uit te rusten. Intussen worden ze ondergedompeld in je bedrijf. Zeker als je de zitzakken combineert met een bedrukt vloerzeil of vloerstickers. Daarnaast kun je ook op een stand aan de slag met kussens, tafellakens en fotoprints op canvas. Het zijn stijlvolle alternatieven voor of aanvullingen op de vertrouwde banners, beachflags en spandoeken.

Geen grenzen aan je creativiteit

Met digitaal bedrukt textiel kun je alle kanten uit. Kussens, zitzakken, tafellakens, bedtextiel, gordijnen … Ze bieden je onbeperkte creatieve vrijheid. Een logo, ontwerp of een foto? Het kan allemaal. Je kunt de producten vervolgens gebruiken om je interieur naar believen in te richten en eindeloos te variëren.

In elk geval zijn textielprints een verrassende manier om je merk of bedrijf in de kijker te zetten. De printspecialisten van Inter-Deco by Imprenta beschikken over de knowhow en de juiste apparatuur om jouw designs digitaal op textiel van de hoogste kwaliteit te drukken.

Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven