DAM met Artificiële Intelligentie vergemakkelijkt de digitale wereld

Contentmarketing

“Content creators spenderen tot 20% van hun tijd aan het zoeken naar de juiste bestanden. Vermenigvuldig dat met het aantal designers en marketeers die er zijn, en je ziet al snel het immense verlies aan productiviteit. Nutteloos verlies, terwijl we een efficiënte oplossing hebben", stelt Gerard Valkenet, die MarCom-afdelingen in binnen- en buitenland adviseert. Steeds meer marketeers gebruiken inmiddels een Digital Asset Management (DAM) oplossing.

Donderdag 28 november 2019 geeft Gerard Valkenet samen met Jaap van Blaaderen, Software Integration Architect bij WoodWing, een webinar waar niet alleen de basisprincipes van Elvis DAM worden getoond maar ook de inzet van Artificiële Intelligentie.

Wat is Digital Asset Management (DAM)?

Zoals de naam al doet vermoeden, is Digital Asset Management een bedrijfsproces om je digitale bestanden te organiseren, op te slaan en makkelijk terug te vinden.

DAM houdt ook de copyright en bevoegdheden van de bestanden bij. Gerard Valkenet: “DAM is niet te verwarren met andere oplossingen zoals Dropbox, Google Drive, etc. De DAM software heeft een veel breder gamma aan functionaliteiten en biedt tal van voordelen.”

In het webinar zie je hoe bestanden goed en geautomatiseerd bewaard en gedeeld kunnen worden. Hoe je makkelijk kan besparen op het aantal documenten en hoe de integratie met andere software zoals Adobe Creative Cloud werkt.

Bekijk hier de video over DAM

Schrijf je nu in voor het webinar van donderdag 28 november 2019.

Wat is een DAM systeem?

Een digital asset management (DAM) systeem is een oplossing die u helpt om meer waarde te halen uit uw digitale bestanden. Het zorgt ervoor dat het vinden, verzamelen en distribueren van uw creatieve bestanden makkelijker wordt. Maar met Elvis DAM wordt ook het samenwerken efficiënter. Artificial Intelligence (AI) neemt werk uit handen om uw bestaande archief te verrijken en het beter doorzoekbaar te maken.

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • GoDigital PR

  • Evoke

  • Market Over