Leaderboard BB.gif

Digitalize Flanders 2023: nieuwe locatie, zelfde succesformule

Marketing & Sales

Als bedrijfsleider besef je beter dan wie ook dat digitale transitie misschien wel de enige echte wissel op de toekomst betekent. Maar hoe vind je in de nooit aflatende stroom aan technologische innovaties de oplossing op maat van jouw kmo? Digitalize Flanders op 4 en 5 oktober 2023 biedt het antwoord op die vraag. Op 1 plaats ontdek je alle mogelijkheden en de meest recente trends in digitalisering.

Digitalize Flanders werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd, om tegemoet te komen aan de vraag van de Vlaamse kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen. Zij ervaren voortdurend dat ze de digitale trein in geen geval mogen missen. Al hun stakeholders, van eigen medewerkers tot klanten en leveranciers, eisen manieren om aangenamer en efficiënter te werken. Ondertussen ‘regent’ het zowat dagelijks nieuwe ontwikkelingen, met toepassingen in uiteenlopende domeinen als sales, marketing, HR, finance, learning, operations, accounting, IT, cybersecurity… Deze innovatieve producten en diensten maken de bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en beter beheersbaar. Maar hoe verkrijg je als drukbezette professional een overzicht over al dat fraais? Simpel: door op 4 of 5 oktober naar Mechelen te komen.

Niet plaatsgebonden

Event Director van Digitalize Flanders, Katinka Vandevelde


Hoezo Mechelen? Welja, na de geslaagde lancering van vorig jaar in Antwerpen trekt Digitalize Flanders voor de editie 2023 naar de Nekkerhal. “We weten dat het voor onze doelgroep niet evident is om in hun drukke agenda tijd vrij te maken voor een beursbezoek,” aldus Event Director Katinka Vandevelde. “Door te kiezen voor wisselende locaties brengen we de beurs dichter tot bij hen.” De insteek blijft wel dezelfde. De digitale technologie promoten met behulp van een tachtigtal vooraanstaande exposanten, gekoppeld aan een uitgebreid programma met lezingen en workshops. Katinka: “Door de beste digitale oplossingen en sprekers op 1 locatie samen te brengen, maken we het de bedrijfsleiders gemakkelijk om hun kennis te updaten.”

Gericht partnerprogramma

De organisatie werkt nauw samen met partners die goed thuis zijn in de ondernemerswereld, zoals UNIZO, CEFORA en Agoria. Samen met hen werkt Digitalize Flanders gerichte trajecten en een conferentieprogramma uit. Voor deze editie ligt de focus op twee zeer actuele thema’s: Artificiële intelligentie (A.I.) en cybersecurity. Een nieuw initiatief, waar veel van wordt verwacht, is de Success Story Stage. “Ondernemers spreken beheersen niet noodzakelijk de ‘digitaal’,” zegt Katinka daarover. “Daarom is het boeiend om informatie te krijgen uit de eerste hand. Meer bepaald van collega-ondernemers. Die delen hun persoonlijke ervaringen met digitaliseringsprojecten. Hoe pakten ze dit aan, wat waren hun doelstellingen, waar lagen de valkuilen enz.” Kortom case study’s die inspireren en het pad kunnen effenen.

Registreren kan al!

Digitalize Flanders 2023 vindt dus plaats op woensdag 4 en donderdag 5 oktober in de Nekkerhal In Mechelen. Op de openingsdag blijft de beurs open tot 20 uur voor een gezellig after work-gebeuren.

Je kan de exposantenlijst en het conferentieprogramma al raadplegen. Maak van de gelegenheid gebruik om je te registreren, zodat je zeker niets mist.

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials