Digitalize Flanders: hoe zet ik mijn kmo op de digitale snelweg?

Marketing & Sales

Kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen die de boot missen, dreigen hopeloos achterop te hinken. Op 20 en 21 oktober 2022 kan je de beste digitale oplossingen ontdekken op Digitalize Flanders in Antwerp Expo. “Informeren en inspireren op een laagdrempelige manier. Dat is het opzet van Digitalize Flanders,” zegt Katinka Vandevelde, event manager bij beursorganisator Easyfairs.

Wat is digitalisering nu eigenlijk? Wat kan het betekenen voor mijn onderneming? Welke toepassingen passen het beste bij mijn organisatie? En zijn die wel veilig en betrouwbaar? Op al deze antwoorden krijg je een antwoord na een bezoek aan deze vakbeurs.

Schrijf je gratis in

Technologie in mensentaal

Als bedrijfsleider van een kmo wil je in de eerste plaats vernemen wat de applicaties jou concreet kunnen opleveren. De technologie die erachter schuilgaat is voor jou minder relevant. “We hadden kunnen opteren voor een ‘nationaal’ event in Brussel, maar deden dat bewust niet,” vertelt Katinka Vandevelde van Easyfairs.

“Eerder dit jaar vond Digitalize Namur plaats voor de Franstalige ondernemers. In Antwerpen mikken we duidelijk op een Vlaams publiek. De digitale wereld is namelijk niet voor iedereen even toegankelijk. We vinden het belangrijk dat de exposanten de bezoekers niet alleen aanspreken in hun moedertaal, maar op een manier die iedereen begrijpt.”

Bekijk de exposantenlijst

Tools voor het ondernemen van morgen

Op Digitalize Flanders ontdek je alles wat je moet kennen en weten over digitalisering. Een tachtigtal exposanten stellen er hun applicaties voor. Stuk voor stuk vooraanstaande ontwikkelaars en producenten van softwareoplossingen, die jouw kmo kunnen helpen om efficiënter te groeien en het verschil te maken met de concurrentie.

Kortom, wanneer je Expo Antwerpen buitenstapt, weet je precies met welke tools je jouw kmo kan voorbereiden op het ondernemen van morgen.

40 lezingen

Ook het conferentieprogramma oogt bijzonder boeiend. De 40 lezingen bieden jou nieuwe inzichten in de wereld van de digitale oplossingen. De praktijkgerichte aanpak en het taalgebruik zonder jargon zorgen ervoor dat deze lezingen toegankelijk én onmisbaar voor elk bedrijf dat wil investeren in digitalisering. Zo kom je alles te weten over de laatste nieuwigheden op technologisch gebied. Daarnaast delen collega-bedrijfsleiders hun ervaringen in de praktijk.

Wie zijn de sprekers?

Bekijk programma & timetable

Kom dus zeker langs op Digitalize Flanders, het evenement dat informeert, inspireert en op weg zet naar de digitale transitie met tools op maat van jouw kmo.

Digitalize Flanders, donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2022 in Antwerp Expo. Info: www.digitalizeflanders.be

KMODYNAMOO - rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials