De voordelen van een mailinghuis voor je direct mailing

Rechtstreeks met een mailinghuis werken: 3 belangrijke voordelen

Partner

Je hebt kosten noch moeite gespaard om van je magazine, folder of catalogus een pareltje te maken. Hoe krijg je je direct mailing vervolgens bij je klanten en prospecten? Een mailing is tegenwoordig net iets meer dan een boekje of briefje inpakken en adresseren. Je wil meteen een goede indruk maken op je doelpubliek. Daarom laat je je drukwerk netjes verpakken onder folie of in omslagen die je elders hebt laten bedrukken. Daarna moet alles nog naar een postdienst.

Elk van deze stappen vraagt een betrouwbare partner en kost tijd en geld. Wanneer er ergens iets schort, hapert het hele proces. Zou het niet handig zijn wanneer je één aanspreekpunt hebt voor het verpakken, adresseren en versturen van je direct mailing? Een mailinghuis ontzorgt je op al die vlakken en biedt je heel wat voordelen.

Een aanspreekpunt voor je mailings

Wanneer je samenwerkt met een mailinghuis, kies je voor één partij die zich bekommert over alle fases, van verpakken tot verzenden. Je hebt dus onmiddellijk contact met de uitvoerder en moet niet over en weer bellen. Je beperkt wachttijden tot een minimum en speelt steeds kort op de bal.

Oplossing op maat voor je omslagen en folies

Elke mailing is verschillend en verdient de nodige aandacht. Dat beseft een mailinghuis maar al te goed. Daarom zoeken ze met jou een oplossing op maat. Kies je voor een omslag, een folie of een doosje? Wat moet er op de omslagen staan? Vanuit hun ruime ervaring geven ze je advies over materialen, doorlooptijd en handlingwijzen. Zo doet de verpakking en verzendwijze je zorgvuldig gemaakte mailing alle eer aan.

Goedkopere verzending voor je mailings

Een mailinghuis zoekt samen met jou naar een oplossing die bij je budget past, zonder marges op handlingkosten. Je spaart tijd uit vanwege het directe contact met een partij, en tijd is nog steeds geld. Bovendien profiteer je van voordelige verzendtarieven. Aangezien een mailinghuis vaak samenwerkt met BPost en andere verzendbedrijven, zijn de verzendkosten ook voor jou voordeliger.

Op zoek naar een mailinghuis dat

  • ook voor jouw mailing een oplossing op maat uitwerkt,
  • jarenlange ervaring heeft,
  • vakkundig advies geeft,
  • én voordelige verzendtarieven biedt?

Vraag vandaag nog je offerte bij Boes Mailing Services. Vul het formulier hieronder in voor meer informatie, of bezoek de website.

Lees ook

Meer weten?

Boes Mailing Services

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven