Vlaamse post bedeelt drukwerk AXA Bank

“Vlaamse Post dicht een gat in de markt”

Partner

Wanneer bankagentschappen op zoek zijn naar een speler voor het drukken en bedelen van hun publiciteitsmateriaal, verwijst Etienne Buytaert hen als vanzelfsprekend naar Vlaamse Post. Voor KMOinsider licht hij toe waarom.

Commerciële ondersteuning

Etienne Buytaert is Commercial Support Bank bij AXA Bank. Zijn takenpakket bestaat onder andere uit marketingondersteuning bieden aan bankagentschappen uit de regio’s Antwerpen, Waasland, Limburg, Kempen en Vlaams-Brabant. “Mijn focus ligt op drukwerk en te bedelen drukwerk. Het gaat van advertenties in lokale bladen tot folders, maar ik heb ook al een agent geholpen om publiciteit op speelkaarten te drukken! Wanneer een agent reclamedrukwerk wil, bieden wij ondersteuning en helpen we hem binnen de lijntjes te kleuren, zowel grafisch als juridisch,” legt hij uit.

Vlaamse Post als standaardoptie

In principe is het bankagentschap vrij om zelf een drukker en een bedeler te kiezen voor zijn drukwerk. “Het gebeurt dat een agent een drukker onder zijn klanten heeft, of iemand kent die drukwerk bedeelt. Wanneer ze niet weten wie in te schakelen, stel ik hen altijd Vlaamse Post voor. Dat is voor mij een makkelijke oplossing,” vertelt Etienne Buytaert. Hij leerde Vlaamse Post kennen via een agent uit de regio die zeer tevreden was over de diensten. “Het is dus echt via mond-aan-mondreclame gegaan,” vult hij aan.

Tevreden agenten

Vlaamse Post zorgt voor de druk en de bedeling van het reclamemateriaal. Ze bedelen zelf met hun postbodes en buiten hun werkgebied schakelen ze BPost in. Door goede prijsafspraken is de bedeling door BPost via Vlaamse Post zelfs iets goedkoper dan via BPost zelf. Etienne Buytaert is tevreden over de service van Vlaamse Post. “Het is een vlotte samenwerking en het bedrijf is bereikbaar. We hebben goede contacten, en wanneer er ergens een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik kreeg ook al tevreden reacties van agenten die ik naar hen doorverwees.” Voor hem beantwoordt de dienstverlening van Vlaamse Post aan een reële nood in de markt: “Vroeger was het moeilijk om overal bedelers te vinden, en zeker bedelers die je drukwerk goed laten toekomen. Vlaamse Post dicht hier echt een gat in de markt.”

Duurzame samenwerking

Hoe Etienne Buytaert de toekomst van de samenwerking ziet? “Zolang agenten uit mijn regio nood hebben aan druk en bedeling en Vlaamse Post goede prijzen blijft hanteren, blijf ik hen doorsturen naar Vlaamse Post. Ik wens dit groeiende en dynamische bedrijf alle succes!”

Zoek jij ook een partner die je begeleidt van idee tot brievenbus? Of een postbode die je folders met zorg tot bij je ontvangers brengt? Schakel Vlaamse Post in! Neem contact op via hun website of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook:

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Vlaamse Post

Ook interessant

Interessante bedrijven