Drie pro’s om naar Work Smarter te gaan

Marketing & Sales

Onder het motto ‘Work Like a Pro’ delen ondernemers tijdens het Work Smarter congres (16 mei) tips & tricks voor een professionele service en uitstraling. Alle kmo’s, start-ups en scale-ups zijn welkom!

Dit is de vierde editie van het Work Smarter-event, vorig jaar goed voor meer dan 600 bezoekers. Het FLEX Meeting Center in Flanders Expo verandert op 16 mei 2019 in een mekka voor ondernemers die op drie podia kennis uitwisselen, inspiratie opdoen en hun netwerk uitbouwen. Kortom, om echte pro’s te worden in wat ze doen. Check hier het Pro-gramma.

Drie goeie redenen om dit event niet te missen:

1. Topsprekers getuigen

Op Work Smarter stel je je eigen programma samen zodat je zelf bepaalt welke spreker jouw aandacht krijgt. Naar goede gewoonte  zijn er drie podia. Aan de Get Stuff Done Stage krijg je pro-tips over time management. Op de Teamleader Stage leer je efficiënter werken met de Teamleader software. Ook opnieuw van de partij: de Growth Stage, het hoofdpodium waar bekende ondernemers inspireren met hun groeiverhalen. Benieuwd wie dit jaar op de Stage staat? Een tip van de sluier:

Eline De Munck brengt haar verhaal over Odette Lunettes, dat in een mum van tijd populair werd in het binnen- en buitenland. Met haar gloednieuwe merk slaagde ze erin om de eeuwenoude brillenmarkt een grondige make-over te geven. 

Topspreker Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs kreeg het ondernemerschap van jongs af mee. Toch vond hij het imago van de keten volledig opnieuw uit. Als een van de eerste ondernemers die van klantgerichtheid een ‘unique selling proposition’ maakte, loodst hij je van A tot Z door zijn aanpak.

 

Google-topman Thierry Geerts houdt een pleidooi voor meer digitale goesting. Want als iémand weet welke impact dat heeft op de professionaliteit van een bedrijf, is het wel de CEO van Google België.

2. Pro-community van ondernemers

Waarom zou je je ervaring en expertise voor jezelf houden? Teamleader is er 100% van overtuigd dat het Work Smarter-publiek niet moet onderdoen voor de sprekers. Want ook jij bent een pro in je vakgebied.

Tussen de sessies door organiseert Teamleader netwerkmomenten waarop je in dialoog kan gaan met medeondernemers, journalisten en andere geïnteresseerden: de uitgelezen kans om nieuwe gezichten te leren kennen én zelf een antwoord te krijgen op je vragen over ondernemerschap.

3. Werken met pro-tools op maat van je kmo

Teamleader is niet de enige speler op de markt die slimme oplossingen ontwikkelt voor je bedrijf: ook onze partners, wiens tools je makkelijk koppelt met die van Teamleader, hebben zich tot ware pro’s ontpopt. 

Ga langs bij de verschillende beursstanden op Work Smarter 2019 en see for yourself: je ontmoet zeker en vast een softwareprovider die je ervaring compleet maakt.

Inschrijven voor Work Smarter op 16 mei 2019: Work like a Pro
Voel je de FOMO al opborrelen? Wees zeker van je ticket en schrijf je nu in.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven