Leaderboard BB.gif

Een evenement of productie onvergetelijk maken? Zo doe je het

Marketing & Sales

Van je evenement of productie iets maken waar mensen maanden daarna nog over spreken. Het is de droom van alle eventorganisatoren! Xander Glavas vertelt hoe je dit kan realiseren. En hoe zijn bedrijf, Bemotions, je hierbij kan helpen.

‘Belevingen’ maken evenementen of momenten onvergetelijk. Hoe laat je die beleving hand in hand gaan met de waarden en doelen van jouw merk of organisatie? Welke ingrediënten voeg je toe om je concept te versterken, mensen te verbinden en te raken?

Dat doe je volgens Xander Glavas door emoties te creëren. Xander: “Zo geef je telkens weer vorm aan een nieuwe realiteit. Je schept ervaringen, bouwt herinneringen en versterkt zowel de innerlijke als de externe verbondenheid. Het gaat over momenten die raken. De drijfveer van mijn bedrijf Bemotions is vanuit mijn ervaring en talenten die momenten te bedenken.”

Making Moving Moments

Bijzondere momenten creëren doet Bemotions op verschillende manieren:

· Productiecoördinatie en artistieke ondersteuning bij evenementen of theater en musicals. Xander helpt je het concept te bedenken, de productie te leiden of te assisteren.

· Professioneel stagemanagement of showcalling. Ontwikkelen van het stappenplan waar in detail alle elementen van de show zijn opgenomen. Ook coachen en sturen van de mensen zodat iedereen precies weet wanneer er wat moet gebeuren op het podium.

· Videomontages: van (volledige) shoots tot de videomontage van evenementen en projecten in real life. Virtuele of hybride concepten, inclusief creative design en lifestreaming.

· Choreografie: Xander is een ervaren showdanser die uitstekende choreografieën maakt en voor choreografische ondersteuning zorgt. Bemotions voorziet je van dansers en performers. Het bedrijf biedt vanuit eigen expertise ook advies over de juiste opstelling op het podium om een maximale impact te realiseren.

Of het nu gaat om het bedenken van het volledige concept, een deel van het project of net de finishing touch om van je evenement of productie een sensatie te maken, Bemotions staat voor je klaar.

Benieuwd wat Bemotions voor je kan betekenen? Neem contact op om je evenement, project of productie te bespreken. E-mail naar xander@bemotions.be of bel/whatsapp + 32 499 22 88 07.

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials