Een zorgeloos personeelsfeest bij BluePoint

Het grootste kapitaal van je onderneming schuilt in je medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van jouw bedrijf, zij maken het elke dag waar, zij zijn de stuwende kracht van je succes. Alle pandemieën, varianten en lockdowns van de afgelopen periode maakten dat we onze collega’s veel te weinig zagen - en al helemaal niet onze appreciatie voor hen konden tonen. Hoog tijd om dat gebruik nieuw leven in te blazen met een spetterend personeelsfeest!


Hoe organiseer je een personeelsfeest?

Als mede-ondernemers begrijpen wij als geen ander dat je wel andere dingen aan je hoofd hebt dan een grootschalig event uit de grond te stampen. Laat dat gegeven dus maar met een gerust hart aan BluePoint over.
Je kent hen wellicht van de bekoorlijke eventlocaties in Antwerpen, Brussel en Luik. Een schitterend kader is één ding, een feilloze ontzorging maakt het af. Precies daar torent BluePoint boven het marktsegment uit door hun volledige, conceptuele en noteworthy events. Hun vele modulaire ruimtes en locaties bieden voor iedere organisatie en doelpubliek een passend antwoord. Walking diners, teambuildings, het klassieke personeelsfeest of een chique gala: aan iedere wens wordt met de glimlach gehoor gegeven.


Totaaloplossing voor je teambuilding of event

Je personeels- of bedrijfsfeest bij BluePoint kan werkelijk alle maten en vormen aannemen - geen thema of verzoek is te gek. Een fonkelend Kerst- of Nieuwjaarsgala, liever wat Zuiderse vibes of zelfs een verkleedfeest? Met jarenlang leadership op vlak van hoogwaardige catering, flexibele ruimtes en betoverende decors mag je rekenen op een onvergetelijke beleving.
Ook binnen de omkadering wordt niets aan het toeval overgelaten. Een ervaren eventteam laat je genodigden zorgeloos genieten, parkeerruimte en vestiaire zijn voorzien en op culinair vlak vindt iedereen z’n gading.


Ieder event is maatwerk

Jouw bedrijf is uniek en dat mag zich vertalen in je personeelsfeest. Mainstream is outdated - nu we elkaar eindelijk weer mogelijk ontmoeten mag dat in stijl gebeuren. De expertise van BluePoint maakt van jouw event een bijzonder, persoonlijk verhaal dat tot in de puntjes verzorgd wordt. Lean back and relax terwijl BluePoint...

  • de zaal naar keuze opstelt in functie van jouw deelnemers en sfeersetting
  • stijlvolle decoratie in een thema naar keuze voorziet, aansluitend bij het DNA van jouw bedrijf
  • zorgt voor passende aankleding, meubilair en uitrusting
  • alle wenselijke licht- en geluidseffecten aanbrengt
  • verschillende cateringformules ter beschikking stelt, verzorgd door een topchef.

Ben je benieuwd naar onze verschillende formules en onze interessante pakketten? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of via de website.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BluePoint Antwerpen
  • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials