Cashless betalen bij Sportpaleis Group

Cashless wordt de norm bij de Sportpaleis Group

Meeting & Event Facilities

Snel je drankje halen en betalen tijdens een concert of voorstelling? Binnenkort kan je in alle vestigingen van de Sportpaleis Group (Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Capitole Gent, Ethias Arena en Ethias Theater, Expo Hasselt en de Stadsschouwburg Antwerpen) elektronisch betalen.

De Sportpaleis Group zal haar vestigingen uitrusten met de betaalterminals van CCV. Deze terminals worden gekoppeld aan het StarNet ProfiPay-systeem. Dirk Vanhoudt, CFO van de Sportpaleis Group: “Bij onze events hoort een gestroomlijnd betaalproces. Bezoekers willen niet uit de sfeer raken door lang te moeten aanschuiven. In het Sportpaleis en de Lotto Arena zijn er zo’n 200 kassa’s operationeel.”

Het is sinds kort mogelijk om ‘food en drinks’ elektronisch af te rekenen in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. In de volgende maanden volgen ook Vorst Nationaal, de Antwerpse Stadschouwburg, Capitole Gent en de andere locaties.

Cashless is sneller en veiliger

De betaalterminals aanvaarden zowel contactloze als klassieke elektronische betalingen. “Contactloos betalen, waarbij klanten hun betaalkaart tegen de betaalterminal leggen, gaat supersnel. Een transactie duurt gemiddeld drie seconden”, stelt Cindy Batteu van CCV. “Contactloze betalingen worden meer en meer de norm in de entertainmentsector. Cashless betekent sneller, veiliger, kleinere foutenmarge en real-time rapportering.  En minder cash verhoogt de verwerkingssnelheid van bestellingen. Minstens even belangrijk is het comfort en de veiligheid voor bezoekers en medewerkers, dat hiermee toeneemt.”

Eigen Sportpaleis betaalkaart

“Met de nieuwe technologie willen ook we een Sportpaleis Group-betaalkaart ontwikkelen”, zegt Dirk Vanhoudt tot slot. “In zo’n zogenaamd ‘closed loop’-betaalsysteem kunnen bezoekers met een speciale betaalkaart hun aankopen afrekenen binnen de hele Sportpaleis Group.”

GIF-banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven