Dé ontmoetingsplek voor businessmensen

Sponsored

Of je nu een kleine vergadering organiseert of een groot congres: je wil steeds een zorgeloze ervaring in een locatie die tot in de puntjes verzorgd is. Crowne Plaza Antwerpen biedt dat alles en nog veel meer …

Crowne Plaza Antwerpen is specialist op het vlak van bedrijfsevenementen. Het hotel heeft alle faciliteiten om je een oplossing op maat te bieden, of je nu met 2 komt of 250 gasten uitnodigt. Je kan steeds terecht bij een vast aanspreekpunt voor de organisatie van je event. Een hands-on team begeleidt je van a tot z. Uiteraard denkt het hotel ook aan de nodige versnaperingen. Er zijn cateringmogelijkheden voor elk soort event, van hapjes tot walking dinners en buffetten: alles is op maat en aangepast aan je wensen.

Het hotel heeft verschillende types vergaderruimtes, uitgerust met gratis wifi, scherm en beamer, flipchart, geluidsinstallatie, wegwijzers met LCD-schermen … De ruimtes kunnen op verschillende manieren ingericht worden met tafels en stoelen, afhankelijk van je noden.  

Informeel vergaderen en netwerken

De gezellige lounge van het hotel is een ideale setting voor informele één-op-éénmeetings. Of wat dacht je van een gesprek met je zakenpartner in restaurant ANNA? Intussen geniet je van de heerlijke, verse bereidingen met een knipoog naar Antwerpen. In het restaurant vind je eveneens hoge tafels om te netwerken. Ook flexwerken is er mogelijk.

BABBELs voor kleine meetings

Zoek je een rustige plek voor een zakelijke afspraak, interview of kleine meeting, met de nodige privacy? Reserveer dan een van de twee BABBEL-meeting rooms in boardroomstijl voor een vaste prijs per persoon per uur. Parking, draadloos internet, drankjes en lekkere versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs! De BABBELs kan je aan de receptie reserveren en hebben plaats voor maximum 8 personen.

Vergaderzalen met zicht op Antwerpen

Op de bovenste verdieping van het hotel, ‘Antwerpen zie je op ‘t 16de, heb je een fenomenaal uitzicht over Antwerpen. Je vindt er zeven vergaderzalen voor 10 tot 80 personen en twee luxueuze skylounges in boardroomstijl, die elk plaats hebben voor 9 personen.

Seminarie met overnachting

Op de begane grond, genaamd ‘The Docks of Antwerp’, vind je een grote tentoonstellingszaal van 250 m², goed voor 100 tot 500 personen. De zaal kan dienen voor je plenaire sessies of modulair opgedeeld worden in vier zalen. De zalen kan je naar wens laten inrichten met stoelen, tafels en hoge tafels. De vergaderzalen op de bovenverdieping zijn perfect voor breakoutsessies tijdens je seminarie. Nadien kunnen de aanwezigen overnachten in een van de 262 comfortabele kamers.

Octopus, the fascinating event pool

Wil je een bedrijfsevement organiseren dat je gasten nog lang bijblijft? Kies dan voor de Octopus Event Pool. Het zwembad van het hotel kan immers omgetoverd worden tot een unieke setting voor je seminaries, bedrijfsfeesten, recepties of productvoorstellingen. Je gasten genieten van een walking dinner of cocktails naast het water. Danslustigen kunnen terecht op de dansvloer, terwijl verschillende kleine nissen je de kans geven rustig te netwerken. Intussen baadt de hele omgeving in sfeervol licht dankzij ledverlichting in het plafond en het zwembad. Benieuwd?

Bekijk het filmpje om de sfeer op te snuiven!

 

Ontspanning voor en na je event

Crowne Plaza Antwerpen biedt je een mooi assortiment aan activiteiten om even te ontspannen voor of na je evenement. Geniet in het zwembad en de wellness, ga sporten in de fitnessruimte of joggen in de buurt, of verken Antwerpen met de fiets! Een mooie manier om je zakenpartners kennis te laten maken met ’t Stad.

Een bedrijfsevent gepland en nog geen locatie? Neem snel contact op met Crowne Plaza Antwerpen om van je evenement een waar succes te maken! Vraag meer informatie via het formulier hieronder.

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven