BluePoint biedt het beste voor je event op drie locaties

Dynamische en hoogtechnologische locaties voor je bedrijfsevents in Antwerpen, Brussel en Luik

Sponsored

Plan je een meeting, congres of productvoorstelling en zoek je nog een locatie? Bij BluePoint ben je zeker van een oplossing op jouw maat.

Met 55 event- en vergaderzalen in Antwerpen, Brussel en Luik heb je steeds een geschikte zaal voor je evenement van 10 tot 600 personen. Elke zaal is uitgerust met de modernste slimme presentatieapparatuur en audiovisuele hulpmiddelen. Bovendien biedt BluePoint je meer dan een zaal: ze zorgen voor professionele ondersteuning en geven je event mee vorm van A tot Z, inclusief duurzame catering. Zo maak je gegarandeerd indruk op je publiek.

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen business center, het voormalige ALM Antwerpen, ligt in een rustige, groene omgeving. Dankzij een gunstige ligging op slechts 10 minuten van het treinstation Antwerpen-Berchem en ruime boven- en ondergrondse parkeermogelijkheden is deze locatie makkelijk bereikbaar. Er zijn 25 ruimtes beschikbaar voor zowel kleine als grote evenementen, van een interne vergadering met je team tot een bedrijfsfeest of productlancering met 600 gasten. Elke zaal is modulair in te richten en voorzien van onder meer airco, wifi, een beamer, een scherm en verduistering. Er is in-house catering die je gasten trakteert op de lekkerste maaltijden. In Antwerpen vind je ook drie terrassen, elk goed voor een honderdtal gasten. De blikvanger hier is zeker het prachtige dakterras met een mooi uitzicht, gelegen naast een trendy bar. Ideaal voor een afterwork, een aperitief, receptie of BBQ. Naast eventlocaties verhuurt BluePoint Antwerpen ook kantoorruimtes en co-workingspaces, inclusief receptie en ondersteunende diensten.

  • Locatie

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem

infoantwerpen@bluepoint.be
T +32 (0)3 280 45 11

BluePoint Brussel

Het business center BluePoint Brussels is bijzonder strategisch gelegen. Het ligt nabij de Europese wijk en belangrijke toegangswegen, maar ook het openbaar vervoer en de luchthaven van Zaventem zijn vlakbij. Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen voor 300 wagens. Het Brusselse bedrijvencentrum heeft kantoorfaciliteiten en ondersteunende diensten, maar ook 20 moduleerbare zalen voor zakelijke evenementen, van een teammeeting tot een event met 450 gasten. Je geniet opnieuw van de complete service die BluePoint aanbiedt en hun expertise op het vlak van events: volledig uitgeruste zalen, high-tech audio en video, catering, twee restaurants en event planners. Er is bovendien een mooie tuin van 700m² en een terras dat je kan huren voor je events en recepties. Zo geniet je in hartje Brussel van een buitenevent in een groene setting.

  • Locatie

BluePoint Brussels
80 Bd. A. Reyers
1030 Brussels

infobrussels@bluepoint.be
T +32 (0)2 706 88 00

BluePoint Luik

Het conferentiecentrum BluePoint Liège ligt in de wijk Vennes, dichtbij Belle-Île, aan de rand van de stad. Het is vlot bereikbaar door de ligging nabij verschillende invalswegen en beschikt over een beveiligde ondergrondse parking. De locatie in Luik heeft 7 moduleerbare zalen en kan groepen tot 250 personen ontvangen. Elke ruimte is uitgerust met professionele presentatieapparatuur en de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen om je presentatie naar een hoger niveau te tillen. De ruimtes geven elk uit op een eigen terras, zodat je in alle rust buiten kunt verpozen of verder kunt vergaderen. Daarnaast zijn er grotere open ruimtes waar je tot 500 deelnemers kunt ontvangen op recepties of netwerkmomenten. Ook BluePoint Luik biedt je eigen catering en volledige ondersteuning voor je evenement. Net als in Antwerpen en Brussel, kan je ook in Luik buiten genieten op het binnenplein. Daarnaast zijn er ook in BluePoint Luik kantoorfaciliteiten voor korte of lange termijn met ondersteuning en twee in-house restaurants.

Maak kennis met BluePoint Liège

 

  • Locatie

BluePoint Liège
Boulevard Emile de Laveleye 191
4020 Liège

infoliege@bluepoint.be
T +32 (0)4 340 35 06

Houd je volgende bedrijfsevent op een centraal gelegen locatie waar men je van A tot Z begeleidt en kies voor BluePoint. Vraag nu je offerte via de website of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook:

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

  • BluePoint
    Auguste Reyerslaan 80
    1030 Brussel
  • +32 (0)2 706 88 00

Ook interessant

Interessante bedrijven