Picha Theus - B2B Sportpaleis Group

Evenementen van de Sportpaleis Group: ideaal om in groep te bezoeken

Partner

Nadat Picha Theus als zelfstandige een bureau uitbouwde dat zich specialiseerde in groepsaankopen van tickets van de voorstellingen van Cirque du Soleil, gebruikt ze de ervaring die ze daarmee jarenlang opdeed nu om de afdeling groepsaankopen en B2B van de Sportpaleis Group te leiden. 

“Events bijwonen in groep is altijd weer een fantastische beleving”, zegt ze. “Wie een groepsaankoop plant, is bij het Sportpaleis aan het juiste adres. Bedrijven die een uitstap plannen voor klanten, relaties of eigen personeel worden door ons begeleid bij het voorbereiden van hun bezoek aan onze zalen.”

Evenementen voor een groep

Bij het verkopen van tickets voor evenementen aan groepen komt meer kijken dan men op het eerste gezicht zou denken. “Het is in de eerste plaats belangrijk”, zegt Picha Theus, “om voor elke show of elk evenement te kijken voor welke groep dat interessant kan zijn. Dat is logisch en het lijkt op het intrappen van een open deur dat je geen groepstickets aan een ouderenvereniging moet proberen te slijten voor een concert van Ed Sheeran of Daft Punk.

Nog een stapje verder

De Sportpaleis Group denkt echter niet alleen proactief mee over welk soort event bij welke groep of vereniging kan passen, maar gaat ook nog een stap verder om het groepen zo aangenaam mogelijk te maken. “Moeten er drankbonnetjes worden voorzien? Wat kan er gebeuren rond merchandising? Is het vervoer van de groep geregeld? Over alles denken we mee en werken we formules op maat uit om het de groep zo aangenaam mogelijk te maken zodat die volop kan genieten van het gekozen evenement.”

Lotto Arena

Grote variatie aan Sportpaleis groepsevents

Het voordeel van de Sportpaleis Group is dat er in de zeven locaties een zodanig ruim en gevarieerd aanbod van events staat gepland, dat er altijd wel interesse kan zijn van bepaalde groepen. “Ik ken ondertussen heel wat klanten persoonlijk”, zegt Picha Theus, “zodat ik heel goed aanvoel in welke events of shows ze geïnteresseerd kunnen zijn. Onze events zijn voor grote en kleine bedrijven echt een ideaal vehikel om groepen van klanten en medewerkers via een groepsticket een onvergetelijke avond te doen beleven.”

 

Wil je een event voor een groep organiseren? Neem contact met de afdeling ‘Groepsaankopen’ van de Sportpaleis Group: groepen@sportpaleisgroup.be of via het tel. nr.: 03/400 40 47 (contact: Shari Meynen, Magali Corthouts en Picha Theus).

Meer weten?

logo sportpaleis group

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • The ROC

  • Bart Bert Grafische projecten

  • Tweepuntnul