Tech.Lounge bij BluePoint Brussels

Tech.Lounge: inspirerende hightech co-workingruimte bij BluePoint

Partner

Co-working is meer dan een trend, het is dé nieuwe manier van werken voor een generatie ‘up and coming’ professionals. De markt van co-working is in België aan een duidelijke opmars bezig. Daarnaast drijft het nieuwe werken onmiskenbaar op technologie. Jonge werknemers kunnen niet meer zonder. BluePoint speelt in op deze evoluties met haar hightech co-workingruimte Tech.Lounge in Brussel.

Disruptie van de kantorenmarkt

België kende in de voorbije jaren een groei van 30 tot 50% groei in businesscentra & co-workinginfrastructuur. Dat toont aan dat de klassieke kantorenmarkt onder druk staat van nieuwe businessmodellen en geleidelijk aan verschuift. Grote businesscentra zetten meer en meer in op flexibele werkplekken. Het is duidelijk dat de disruptie van de kantorenmarkt begonnen is.

Brusselse hightech werkhub

In Brussel ligt de marktpenetratie van co-working spaces nog steeds onder het Belgische gemiddelde. Agoria Real Estate en BluePoint spelen handig in op deze situatie. Met het ontstaan van de Tech.Lounge in Brussel biedt BluePoint een Brusselse werkhub van 1200m² voor Agoria-leden, zelfstandigen, start-ups, scale-ups en andere technologieliefhebbers. De Tech.Lounge biedt creatieve en flexibele werkruimtes, maar ook ontmoetings- en netwerkplaatsen met vergadermogelijkheden. De omgeving is uiterst innovatief en hightech. Dankzij de inbreng van technologie wil BluePoint het verschil maken met soortgelijke initiatieven. Tegelijkertijd wil het aantonen hoe gebruiksvriendelijk technologie kan zijn op de werkvloer.

Binnenkort krijgt ook BluePoint Antwerpen een Tech.Lounge!

Brainstorming arena

Co-workers van de Tech.Lounge kunnen ook beroep doen op een state-of-the-art brainstorming arena. Deze cirkelvormige ruimte staat bol van nieuwe technologie voor brainstormingsessies. Hier geen post-its: de smartphone voert de toon. De eyecatcher is een groot touchscreen dat meerdere personen gelijktijdig kunnen bedienen. Minstens zo revolutionair is het feit dat personen die niet aanwezig zijn in de ruimte zelf, ook interactief kunnen deelnemen en het scherm vanop afstand kunnen aansturen tijdens een brainstormingsessie. Het inventieve systeem biedt namelijk geïntegreerde mogelijkheden voor videoconferencing met uitstekende audiokwaliteit.

Geïnspireerd door het groeiende belang van YouTube

De opnamestudio in de Tech.Lounge is eveneens een pareltje van hightech en gebruiksvriendelijkheid. In vijf eenvoudige stappen maak je je eigen video. De green key wall in de studio laat je toe om de achtergrond van je video te personaliseren en zelfs bewegende beelden te tonen. Via de laptop in de studio zelf kan de opname eenvoudig gebruiksklaar maken voor social media of een andere online support.

Gaming zone en food truck als inspiratiebron voor co-workers

De co-working ruimte biedt ook plaats voor ontspanning. Wissel het werk even af met een spelletje biljart of een gezellige babbel aan de trendy Airstream food caravan.

Bekroond met Belgium Workspace award

Als innovatieve locatie is Tech.Lounge lid van de Belgium Workspace Association en won de Belgian Workspace Award.

Volledig uitgerust

Je event organiseren bij Tech.Lounge of in BluePoint Brussels? Je vindt er de zaal die je zoekt en alle tools die nodig zijn om er een succes van te maken. De locatie is makkelijk te bereiken en heeft een eigen parking. Er is bovendien een uitstekende eigen cateringdienst aanwezig. Bij mooi weer geniet je op het stijlvolle terras.

Samenwerken in een hightech omgeving om je ideeën naar een hoger niveau te tillen? Het kan bij Tech.Lounge in Brussel. Kijk alvast eens rond dankzij de video!

Meer weten? Bezoek www.techlounge.be of stel je vraag via het formulier hieronder.

Lees ook:

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

  • BluePoint
    Auguste Reyerslaan 80
    1030 Brussel
  • +32 (0)2 706 88 00

Ook interessant

Interessante bedrijven