topchef Alex Clevers ©kris vlegels

Visuele reis langs Limburgse landschappen

Meeting & Event Facilities

Borden die tot leven komen, lichtspektakel en Limburgse streekproducten. Speciaal voor bedrijven en groepen organiseren enkele eventbureaus vanaf oktober 2019 een visuele reis langs Limburgse landschappen.

Levende bord is een prikkeling voor de zintuigen

Eventorganisators Witti Group en Total-e bundelen vanaf 15 oktober de krachten voor een niet-alledaags event waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

‘Het Levende Bord’ speelt zich af in het industriële kader van Watt17 op de historische mijnlocatie van Heusden- Zolder. Het is een drie uur durend magisch spektakel dat de bezoekers meeneemt door het prachtige Limburg. Projecties op de tafels en de borden worden afgewisseld met streekgerechten van topchef Alex Clevers die aan de slag gaat met producten van eigen bodem.

Voor deze gelegenheid doen Witti Group en Total-e een beroep op Aerts NV uit Geel dat zorgt voor de table- and homeware.

Limburgs spektakel

De technologie, de historische mijnlocatie, topchef Clevers, de producten van eigen bodem en nog meer ingrediënten maken van dit event een complete Limburgse beleving. Bedrijven kunnen aan de drie uur durende basisformule de optie koppelen om in zaal ‘Ondergrond’ van Watt17 met personeel of klanten verder te feesten.

Tom De Weyer van Witti Group: “Het idee van ‘Het Levende Bord’ ontstond bij ons bezoek aan de showroom van Total-e. Witti Group staat voor verhalende catering. De innovatieve technologie die Jeroen Meersmans met Total-e als technisch leverancier voor evenementen biedt, is voor Witti Group de oplossing om een totaalconcept voor kleine én grote groepen binnen een aantrekkelijke formule en budget te brengen.”

‘Het Levende Bord’

Wanneer? Van 15 oktober 2019 tot 15 januari 2020
Waar? Watt17, Koeltorenlaan 9, 3550 Heusden-Zolder

Bedrijven en organisaties kunnen exclusief reserveren voor groepen van 100 tot 150 personen. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 om 20 u zijn er open tafelavonden voor groepen van minstens 8 personen.

Op zoek naar een originele eventlocatie? Lees hier de artikels in de rubriek Meeting & Event facilities.

GIF-banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven