multi-hub meeting

Wat is een multi-hub meeting?

Meeting & Event Facilities

Een multi-hub meeting is een vergadering of conferentie met groepen mensen in verschillende locaties die op hetzelfde moment via de moderne technologie met elkaar worden verbonden.

Langere definitie

Een multi-hub meeting is een vergadering, conferentie of evenement met meerdere verbonden groepen van tien tot honderd mensen, waarvan elke groep zich op een andere locatie bevindt. Iedereen neemt tegelijkertijd aan hetzelfde programma deel door middel van (hoge dichtheid) video en geluid. Sprekers presenteren vanuit een van de verbonden locaties, een panelgesprek kan gehouden worden met panelleden die zich op die diverse locaties bevinden. Elke deelnemer aan de conferentie/meeting ziet alle andere deelnemers en kan ook door hen worden gezien. Elke deelnemer hoort iedereen die spreekt en wordt gehoord door alle andere deelnemers via een microfoon binnen handbereik. Een multi-hub meeting is geen webcast of een opname van sessies voor weergave op aanvraag.

Wat is het verschil tussen multi-hub en video-conference meeting?

Sommige grote internationale bedrijven beschikken over een video-conference room in de nationale kantoren van de verschillende landen waar ze actief zijn en waaraan kleine groepen deelnemen. Cisco Systems biedt bijvoorbeeld dergelijke ‘telepresence rooms’ aan. Bij een multi-hub meeting zijn de groepen telkens veel groter (tot 80 à 100 deelnemers) dan 6 à 12 deelnemers in de vergaderzalen met vaste teleconference installatie. Het aantal locaties bij multi-hub meetings kan tot 24 gaan. De Blue Point-locaties lenen zich uitstekend tot multi-hub meetings.

GIF-banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven