Exact virtueel event

Exact Live gaat online

Marketing & Sales

Exact Live vindt dit jaar online plaats van 29 september tot en met 2 oktober 2020. De digitale versie vervangt de real-life editie. Dit event voor ondernemers en accountants stond aanvankelijk in Gent gepland, maar door het coronavirus werd het uitgesteld en herdacht. Onder meer ondernemer Stijn Swijns (bekend van Kamp Waes) en Hanne Decoutere (moderator van de dag) geven present. De inschrijving voor de digitale versie is gratis. 

Meer dan zeshonderd ondernemers en accountants vonden vorig jaar hun weg naar Flanders Expo in Gent. Softwareontwikkelaar Exact zet nu in op een meerdaags event zodat geïnteresseerden de sessies en keynotes kunnen combineren met hun dagelijks werk.

Keynotes en productontwikkelingen

Exact Live bestaat uit een mix van live-onderdelen met veel interactie, keynotes en on demand-sessies en nieuwe productontwikkelingen, verspreid over meerdere dagen. 

Een inclusief event

Het softwarebedrijf kiest bewust voor een volledig online evenement. “Veiligheid en gezondheid staan voorop, daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We zien dat de evenementenbranche gelukkig langzaam weer een beetje kan opstarten. Maar zelfs al zou het mogelijk zijn om tegen die tijd een fysiek evenement te organiseren van de omvang van Exact Live, dan nog zijn er mensen die zich liever niet in grotere mensenmassa’s begeven. We willen niemand met lastige keuzes opzadelen en voor iedereen bereikbaar zijn”, verduidelijkt Petra Vunderink, Head Of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact.

Pionieren

Deze digitale versie zal afwijken van de fysieke tegenhanger. Vunderink:

“We willen niet alleen een vertaling maken van het offline event naar het online event. Het gaat een memorabele ervaring worden, waarbij bezoekers zodanig worden geboeid dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Exact Live wordt uiteindelijk een mix van live-onderdelen met veel interactie en on demand-sessies.”

Een digitale versie van Exact Live op poten zetten betekent pionieren. Vunderink: “We hebben nu vele jaren ervaring met het organiseren van Exact Live in België en Nederland, maar door de nieuwe omstandigheden zijn we het helemaal aan het heruitvinden. Dat vergt een hele andere manier van denken. Exact Live wordt dit jaar niet een evenement dat je fysiek bezoekt, maar een serie die je wilt bingewatchen.”

Over Exact

Exact, opgericht in 1984 en met hoofdzetel in Delft (Nederland), ontwikkelt software voor financieel beheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor kmo's. Exact heeft meer dan 66.000 bedrijven en meer dan 1.100 accountants op Exact Online in België.

Informatie en inschrijven

Bekijk hier de digitale sessies van Exact Live

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials