In San Marco Village is elk feest een belevenis

Marketing & Sales

Een mooi stukje Italië vindt u langs de Boomsesteenweg in Schelle. San Marco Village, naar het voorbeeld van het San Marcoplein in Venetië, is een bekende en felgesmaakte locatie voor feesten, congressen en bedrijfsevents tot 2.000 personen.

Door de slimme inplanting van zalen kunnen hier zowel grote als kleine evenementen plaatsvinden. Achter de mooie gevels aan het San Marcoplein bevinden er zich 8 gedecoreerde themazalen, voorzien van alle vergadercomfort. Een van de zalen is een echte beauty, die de sfeer van de oude treinstations uitademt. La Stazione is de passende naam van deze zaal met een echt perron, een prachtige stationsklok en loketten. Fenice is de naam van de hippe loungezaal.

Eventorganisatie van a tot z

“Wij gaan voor de totale beleving,” zegt zaakvoerder Johnny Crijns. “In alles wat we doen staan de wensen van de klant voorop. Wij ademen onze klanten, het zit in ons DNA, en we denken mee tot in de details, tot en met de uitnodiging of het realiseren van een passend eventfilmpje.”

Aangepaste catering

Een feest, seminarie of event is niet perfect zonder aangepast eten en drinken. Een eigen team van een 20-tal chefs zorgt daarvoor, met verrassende gerechten. Dat kan gaan van een eenvoudig ontbijt of broodjesmaaltijd tot een meergangenmenu, een Green Egg barbecue, wereldkeuken, … 

San Marco Village is overigens maar één van de event- en feestlocaties waar klanten een fijne service in een stijlvol kader krijgen. Ook op de eventlocaties Lier (The Tree) en Sint-Niklaas (The View, uitzicht op de grootste markt van België) worden gasten verwend met de heerlijkste gerechten.

Doe een virtuele toer in San Marco Village op: www.sanmarcovillage.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven